TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι στοίχημα: Δύο επιλογές από τη Serie A με οδηγό τις απουσίες

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ρόμα με την Ίντερ | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ρόμα με την Ίντερ | 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ποντάρισμα σε δύο δυνατά ματς από το ιταλικό πρόγραμμα της Πέμπτης (06/01) με οδηγό τις απουσίες.

Χαμός γίνεται στην Serie A με τη μετάλλαξη όμικρον. Τα κρούσματα πολλά και ήδη έχουν αναβληθεί τα παιχνίδια Μπολόνια - Ίντερ, Αταλάντα - Τορίνο, Σαλερνιτάνα - Βενέτσια και Φιορεντίνα - Ουντινέζε.

Την ώρα που γράφεται το κείμενο φαίνεται πως τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά. Γιουβέντους (COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) και Ρόμα (COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) έχουν την τύχη να βρίσκουν τη Νάπολι και τη Μίλαν με σοβαρές απουσίες και θα πρέπει να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται ώστε να πλησιάσουν στην πρώτη 4άδα.

Διπλός μπελάς για τη Μίλαν

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Στην Μίλαν έχουν διπλό μπελά. Στο Κόπα Άφρικα ταξίδεψαν οι Κεσί (16/5), ο αναπληρωματικός χαφ Μπενασέρ (18/1, 11 αλλ.) και ο αριστερός μπακ Μπαλό-Τουρέ (9/0). Το βράδυ της Τετάρτης εκτός του ήδη γνωστού του Ταταρουσάνου ανακοίνωσε άλλα τέσσερα κρούσματα. Από την Μίλαν προσπάθησαν να κρύψουν τα ονόματα, όμως από τα ΜΜΕ διέρρευσε πως θετικοί βρέθηκαν οι βασικοί στόπερ Τομόρι (17/0), Ρομανιόλι (13/1), ο κάπτεν δεξιός μπακ Καλάμπρια (10/0) και ο εξτρέμ Καστιγιέχο (5/0). Σταθερά έξω ο βασικός στόπερ Κιάερ (11/0) και ο επιθετικός Πελέγκρι (6/0, 5 αλλ.). Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα με πειραματική άμυνα. Δίνεται σαν βασικό δίδυμο στόπερ αυτό των Καλούλου που έχει παίξει συνολικά 498 λεπτά στα άκρα της άμυνας και ο Γκάμπια με μόλις 190 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

Η Ρόμα δεν έχει σοβαρά θέματα με κορονοϊό, μόνο ο αναπληρωματικό γκολκίπερ Φουζάτο και ο επίσης αναπληρωματικός φορ Μπόρχα Μαγιοράλ (4/0) βρέθηκαν θετικοί. Στο Κόπα Άφρικα έχουν ταξιδέψει οι επίσης αναπληρωματικοί χαφ Ντιαβαρά (4/0), Ντάρμποε (1/0), ενώ επιστρέφει ο ηγέτης μεσοεπιθετικός Πελεγκρίνι (13/5). Καταλαβαίνετε πως η ομάδα του Μουρίνιο πηγαίνει σε ιδανικές συνθήκες για να αγωνιστεί στην έδρα της Μίλαν. Το Χ2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Η ευκαιρία της Γιουβέντους

Στις 21:45 η Γιουβέντους έχει τη μεγάλη της ευκαιρία. Βρίσκει τη Νάπολι χτυπημένη από παντού. Αγωνιστικά η ομάδα έπαθε λάστιχο στα τελευταία παιχνίδια του 2021. Ο τραυματισμός του Οσίμεν στην πράξη φαίνεται σαν να σκότωσε τις ελπίδες της Νάπολι για τον τίτλο. Δεν φαινόταν πως θα υπάρξει τόσο μεγάλη πτώση από την ομάδα του Σπαλέτι όμως έχει συμβεί πολλές φορές σε ομάδες του να ξεκινάνε δυνατά το πρωτάθλημα και μετά να υπάρχει ραγδαία πτώση. Το σοκαριστικό αποτέλεσμα ήταν η εντός έδρας ήττα από τη Σπέτσια.

Η Νάπολι μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη πήγε και πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Μεάτσα με τη Μίλαν. Η ήττα από τη Σπέτσια έδειξε πως το πρόβλημα είναι μεγάλο. Αναταράξεις δημιούργησε και η συμφωνία του Ινσίνιε με το Τορόντο για συμβόλαιο 5 χρόνων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα ταξίδεψε στο Τορίνο με ένα σωρό απουσίες. Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός μπακ Μάριο Ρούι (18/0), που έχει και κορονοϊό. Στο Κόπα Άφρικα ο στόπερ Κουλιμπαλί (14/2), ο βασικός χαφ Ανγκισά (14/0) και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Ουνάς (10/0, 9 αλλ.). Παραμένουν εκτός ο παικταράς Οσίμεν (11/5) και ο σημαντικός χαφ Φαμπιάν Ρουίθ (15/5). Με κορονοϊό επίσης ο εξτρέμ Λοσάνο (19/2, 3 ασίστ), ο β’ γκολκίπερ Μερέτ (2/-1). Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ευκαιρία έχει η Γιουβέντους να βρεθεί στους 2 πόντους από την 4η θέση. Οι απουσίες της Νάπολι έφεραν πτώση στον άσο που βρίσκεται ανάμεσα στο 1.70 και στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Ρόμα: Χ2 (απόδοση 1.60), 19:30
  • Γιουβέντους - Νάπολι: 1 (απόδοση 1.70 - 1.75), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ