DAILY BET

Τριάδα μονόπλευρου κινήτρου και συμμαχιών

Dortmund's Marco Reus, second right, celebrates after scoring his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
Dortmund's Marco Reus, second right, celebrates after scoring his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and RB Leipzig in Dortmund, Germany, Saturday, May 8, 2021. (AP Photo/Martin Meissner, Pool) @ 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Κυριακή (16/05) είναι γεμάτη από παιχνίδια με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο και ο Τσάρλυ έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές.

Στη Serie A η Νάπολι βρήκε φόρμα στο κλείσιμο της σεζόν, πήρε ώθηση από την επιστροφή στη δράση και από το ανέβασμα του παικταρά Οσίμεν και είναι στο χέρι της η έξοδος στο επόμενο Champions League. Έχει φυσικά την τύχη να κλείσει την σεζόν με δύο αδιάφορες ομάδες. Σήμερα παίζει στο Αρτέμιο Φράνκι και την τελευταία αγωνιστική εντός με τη Βερόνα.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα η τετράδα δεν χάνεται. Η Φιορεντίνα σώθηκε μαθηματικά είναι αδιάφορη και η διοίκηση της συζητά με τον Γκατούζο για να του δώσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουν ζημιά στην Νάπολι και επίσης ξέρουν πως αν σήμερα δεν σκιστούν θα πονέσουν την Γιουβέντους που φυσικά την έχουν και μεγαλύτερο άχτι. Το διπλό στο 1.40 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ EUROPA Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ είναι με διαφορά η πέμπτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο λόγος που βρίσκεται στην έβδομη θέση έχει να κάνει με το γεγονός πως έφτασε μέχρι το τέλος στο Europa και σε πολλές περιπτώσεις στα παιχνίδια της Κυριακής έπαιζε με αλλαγές. Ασφαλώς και υπάρχει η προοπτική να κατακτήσει το Europa και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League είναι δεδομένο όμως πως στον τελικό θέλει να πάει έχοντας εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa της επόμενης σεζόν που το προσφέρει η 5η και η 6η θέση, η 7η οδηγεί στο Conference.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΜΙΣΗΤΗ ΜΠΕΤΙΣ

Τα πράγματα έχουν ως εξής στην 5η θέση βρίσκεται η Σοσιεδάδ με 56 βαθμούς που παίζει με Βαγιαδολίδ εντός και με την Οσασούνα εκτός. Στην 6η θέση με 55 βαθμούς (υπερέχει στην ισοβαθμία της Βιγιαρεάλ) βρίσκεται η Μπέτις που υποδέχεται την Ουέσκα και κλείνει στο Βίγο με την Θέλτα.

Η Βιγιαρεάλ στην 7η θέση παίζει σήμερα εντός με την Σεβίλλη και κλείνει με εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ. Καταλαβαίνετε πως αν δεν νικήσει σήμερα τη Σεβίλλη μένει εκτός Europa. Και υπάρχει κάτι σημαντικό η ομάδα του Λοπετέγκι και κίνητρο πλέον δεν έχει και ξέρει πως αν πάρει αποτέλεσμα θα κάνει καλό στην Μπέτις, το μίσος ανάμεσα τους τεράστιο. Ο άσος στο 2.39 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΤΗΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ

Η Μάιντς φρόντισε να ξεπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη Ντόρτμουντ για το καλό που της έχει κάνει. Δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια η Ντόρτμουντ της έχει ανοίξει τα πόδια και την έχει κρατήσει στην κατηγορία. Το 2018 την 33η αγωνιστική, δηλαδή μία αγωνιστική πριν από το τέλος η Μάιντς έμεινε στην κατηγορία επειδή πέρασε με διπλό από την έδρα της Ντόρτμουντ κερδίζοντας 2-1, πέρυσι την 32η αγωνιστική το διπλό στο Βεστφάλεν με 2-0 ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και κράτησε την Μάιντς στην κατηγορία. Φέτος όμως η Μάιντς ξεπλήρωσε τη Ντόρτμουντ για τα καλά.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Φυσικά το δώρο δεν είναι να την αφήσει να περάσει από το γήπεδο της, αυτό θα συμβεί. Το δώρο ήρθε την περασμένη εβδομάδα όταν πήρε την ισοπαλία από την Άιντραχτ και εκτός απροόπτου χάρισε στη Ντόρτμουντ το εισιτήριο για τον επόμενο Champions League. Μετά την ήττα της Άιντραχτ από την Σάλκε η ανεβασμένη από την κατάκτηση του κυπέλλου Ντόρτμουντ μένει να περάσει από την έδρα της Μάιντς για να εξασφαλίσει την έξοδο στα Champions League και αυτό θα συμβεί χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη Κυριακή η Μάιντς στην έδρα της Άιντραχτ. Το διπλό στο 1.39 στο μέσο όρο των εταιριών.


13:30 Φιορεντίνα - Νάπολι: 2

19:00 Μάιντς - Ντόρτμουντ: 2

19:30 Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη: 1

Photo Credits: ©2021 Martin Meissner, Pool/Associated Press

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ