TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Champions League: Τριάδα με όπλο το κίνητρο και την κλάση

Ο Οταμέντι κόντρα στον Σκούριν
Ο Οταμέντι κόντρα στον Σκούριν © 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Δεύτερη πράξη της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ο Τσάρλυ κάνει παιχνίδι με τρία πονταρίσματα.

Στον 5ο όμιλο η Μπάγερν έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και η Μπαρτσελόνα (22:00 MEGA, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ) χρειάζεται τη λύπηση της για να συνεχίσει στην διοργάνωση. Οι Βαυαροί έχουν δημιουργήσει πελατειακή σχέση τα τελευταία χρόνια με την Μπάρτσα και δεν φημίζονται πως έχουν την ευγένεια για να κάνουν χάρες.

Κίνητρο και ποιότητα δείχνουν Μπενφίκα

Ο Νάγκελσμαν δήλωσε πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Επειδή το κίνητρο είναι με την κατώτερη ομάδα και είναι μεγάλο καλύτερα να πάμε πάσο. Το σίγουρο είναι πως η Μπενφίκα πρέπει να κάνει την δουλειά της να κερδίσει τη Ντινάμο Κιέβου και να ελπίζει πως δεν θα γίνει κάτι παράξενο στο Μόναχο. Η ομάδα του Ζέσους έχει εξασφαλίσει την ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα και αν κερδίσει την αδιάφορη Ντινάμο Κιέβου (22:00 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24 ) μόνο αν κάνει διπλό η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο θα χάσει την πρόκριση. Θα πρέπει δηλαδή να προσπαθήσει και η Μπάγερν για να συμβεί αυτό. Η ομάδα του Ζέσους και στα δύο παιχνίδια με τους Καταλανούς απέδειξε πως είναι ανώτερη και αξίζει την πρόκριση στους 16. Ο άσος με over 1,5 απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου δίνεται στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Ταιριάζουν τα μεγάλα παιχνίδια στη Λιλ

Χαμός γίνεται στον 7ο όμιλο και οι 4 ομάδες μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Σεβίλλη ήταν το φαβορί του ομίλου, είχε όμως μία συνολικά προβληματική πορεία και χρειάζεται μόνο το διπλό στην Αυστρία επι της Σάλτσμπουργκ ( 22:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ) για να συνεχίσει. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά το Σάλτσμπουργκ - Σεβίλλη, δεν βγαίνει εύκολα άκρη.

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Λιλ. Ο Γκουρβενέκ κατάφερε να γυρίσει το φύλλο, σταθεροποιήθηκε στη θέση του και σήμερα διεκδικεί μία ιστορική επιτυχία.

Αν πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (22:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24 ), περνά στους 16 της διοργάνωσης και θα καταγράψει μία ιστορική επιτυχία.

Μέχρι στιγμής στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις είναι πολύ ανταγωνιστική. Στον όμιλο έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Σάντσεθ Πιθχουάν και πήρε δίκαια το διπλό. Στο Σαμπιονά από τον Οκτώβριο και μετά έχει χαρακτήρα σε όλα τα ντέρμπι. Κέρδισε εύκολα 2-0 τη Μαρσέιγ, ήταν πολύ καλή στο Παρίσι όπου ηττήθηκε άδικα με ανατροπή και γκολ στο τέλος του Ντι Μαρία με 2-1, πήρε ισοπαλία 2-2 στη Μονακό, κέρδισε με 1-2 στη Βρετάνη τη Ρεν, την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Σαμπιονά. Να θυμίσω εδώ πως μέχρι να παίξει με τη Λιλ, η Ρεν έτρεχε ρεκόρ 10-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Το τρικ του Γκουβερνέκ να χρησιμοποιεί τον Ρενάτο Σάντσες περιφερειακά του φορ έχει δυναμώσει και έχει φέρει σε πιο ψηλά μέτρα την πίεση της ομάδας του δίνει κερδισμένες μπάλες και την κάνει επικίνδυνη στην αντεπίθεση. Η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ ήρθε σε συμφωνία με τον αποτυχημένο στην Βρέμη, Κόφελντ. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα ήρθαν τρεις ήττες στην σειρά. Δύο κολλητές τριάρες, 1-3 εντός από τη Ντόρτμουντ, 3-0 στην έδρα της Μάιντζ. Στο 1.65 το Χ2 της Λιλ.

Σφραγίζει την πρώτη θέση η Τσέλσι

Στον 8ο όμιλο το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποιος θα πάρει την 1η θέση. Η Τσέλσι με νίκη στην έδρα της σίγουρα τρίτης Ζενίτ (19:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ) την εξασφαλίζει. Δεν έβαλε 4 τέρματα η Τσέλσι στην Γιουβέντους για να πάει να χαρίσει την πρώτη θέση στην έδρα της αδιάφορης Ζενίτ. Το διπλό στο 1.55 δίκαιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζενίτ - Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.55) 19:45
  • Μπενφίκα - Ντινάμο Κιέβου: 1 & over 15 (απόδοση 1.55) 22:00
  • Βόλφσμπουργκ - Λιλ: Χ2 (απόδοση 1.65) 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ