DAILY BET

Daily Bet: Τρεις καλά πληρωμένοι άσοι

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πανηγυρίζει γκολ με τη Γουλβς
Ο Ντανιέλ Ποντένσε πανηγυρίζει © 2021 MICHAEL STEELE/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Γουλβς, η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Έλτσε έχουν τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις τους με Μπρέντφορντ, Χετάφε και Λεβάντε. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των τριών σημερινών αναμετρήσεων.

Η Γουλβς βάσει xg δεν ήταν χειρότερη σε κανένα από τα τρία πρώτα της παιχνίδια που έχασε με 1-0 και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου, να αρχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Ήταν ανώτερη σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Γουόρφορτ και πέτυχε μία καθαρή νίκη με 0-2 (xg 0,19-2,56). Η Μπρέντφορντ ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν, κερδίζοντας με 2-0 την Άρσεναλ. Στην συνέχεια πήρε δύο σημαντικές εκτός έδρας ισοπαλίες, με 0-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, 1-1 στην έδρα της Άστον Βίλα, μέχρι να έρθει η προσγείωση με την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Μπράιτον. Κοινό χαρακτηριστικό σε αυτά τα τρία παιχνίδια, πως είχαν λίγες φάσεις.

Η Μπρέντφορντ, κατάφερνε και απορροφούσε την πίεση των αντιπάλων, αλλά και δημιουργούσε περιορισμένο αριθμό ευκαιριών. Η Γουλβς σε όλα της τα παιχνίδια καταφέρνει και είναι παραγωγική, της έλλειπε η αποτελεσματικότητα. Η νίκη στην Γουότφορντ, αναμένεται να της δώσει ώθηση. Με βάση όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες, ο άσος της Γουλβς στο 1,90 στο μέσο όρο των εταιριών είναι δίκαιος.

Αποδοκιμάστηκε ο Μίτσελ

Από την ημέρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό, τα αποτελέσματα και η εικόνα των ομάδων που δημιουργεί ο Μίτσελ, φέρνει την οργή του κόσμου. Μετά από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Χετάφε, οι οπαδοί άρχισαν τα σφυρίγματα. Το κλίμα είναι βαρύ, η Χετάφε κυριολεκτικά δεν βλέπεται. Στην πρεμιέρα στο Μεστάγια, έπαιξε με παίκτη παραπάνω από την πρώτη φάση και έχασε με 1-0. Την δεύτερη αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Σεβίλλη δημιούργησε φάσεις, για μόλις 0,39 xg, στην ήττα με 2-1 στο Καμπ Νου, για 0,28. Κάλλιστα μπορεί κανείς να πει πως ήταν δύσκολο το πρόγραμμα, όμως το ποτήρι μοιάζει να ξεχείλισε ή για την ακρίβεια να είναι έτοιμο να ξεχειλίσει, από την εικόνα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έλτσε. Ήττα με 0-1, δημιουργία για μόλις 0,38 xg.

Η Χετάφε πληρώνει ακριβά την αποχώρηση του Μπορδαλάς και την απόφαση, να εμπιστευτεί τον αποτυχημένο τα τελευταία χρόνια Μίτσελ. Η Βαγιεκάνο μετά το εντυπωσιακό 4-0 με την Γρανάδα, πήγε στην Λεβάντε και έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων της. Ήταν καλύτερη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η μόνη ομάδα που δημιουργούσε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 24ο λεπτό, έμεινε πίσω στο σκο, από ένα ανόητα σηκωμένο χέρι σε εκτέλεση φάουλ της Λεβάντε. Η Λεβάντε σκόραρε με πέναλτι, δεν δημιούργησε άλλη ευκαιρία. Η Βαγιεκάνο πίεζε μέχρι το τέλος, είχε 22 τελικές και αν δεν έβρισκε την ισοφάριση, θα ήταν ένα ακραία άδικο αποτέλεσμα, xg 1,11-2,77. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, ο άσος της Βαγιεκάνο στο 2,46 είναι δίκαιος.

Εντυπωσίασε με τις μεταγραφές της

Η διοίκηση της Έλτσε ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και η εικόνα της στο παιχνίδι με την Χετάφε δημιούργησε ενθουσιασμό στους οπαδούς. Το επιθετικό δίδυμο των Μπενεντέντ ο- Λούκας Πέρες είναι πολύ υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα μίας ομάδας που παίζει για την παραμονή. Εκπληκτική εμφάνιση όμως έκανε και ο αριστερός μπακ Μοχίκα που αποκτήθηκε από την Χιρόνα. Η Λεβάντε όπως διαβάσατε παραπάνω, προέρχεται από ένα παιχνίδι που προβλήματισε σε όλα τα κομμάτια με την Βαγιεκάνο και κανονικά θα έπρεπε να το χάσει. Ο άσος στο 2,45 στο μέσο όρο των εταιριών, με βάση την εικόνα της προηγούμενης είναι αγωνιστικής δίκαιος.

14.30 Γουλβς-Μπρέντφορντ 1

15.00 Ράγιο Βαγιεκάνο-Χέταφε 1

19.30 Έλτσε-Λεβάντε 1

TAGS DAILY BET PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ