BIG GAMES BET

Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: Ελληνική μονομαχία στην Τραπεζούντα με 2.31 και 1.67

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν στο Europa Conference League κόντρα στη Μόλντε
Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν στο Europa Conference League © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Ντέρμπι κορυφής στην Τραπεζούντα για τη Superlig, Μπακασέτας, Σιώπης εναντίον Πέλκα και τα δεδομένα οδηγούν στο 2.31 και στο 1.67.

Σπουδαία αναμέτρηση, ζωτικής σημασίας, στην Τραπεζούντα (19:00 από το SPORT24), όχι μόνο για την οικονομία του πρωταθλήματος της Superlig, αλλά και για το κλίμα της επόμενης μέρας. Πρωτοπόρος η Φενέρμπαχτσε με 19 βαθμούς μετά από 8 ματς, ακριβώς πιο κάτω η Τράμπζονσπορ με ένα βαθμό λιγότερο. Η Φενέρ μπορεί να είναι στην κορυφή, ωστόσο οι ισορροπίες είναι λεπτές, καθώς οι ανορθόδοξες τακτικές και η συμπεριφορά του Βίτορ Περέιρα έχουν φέρει τριγμούς στην ομάδα, ακόμα και με τον σταρ των "Κίτρινων Καρινιών", Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος ξέσπασε στο ματς με την Κασίμπασα (2-1) καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε. Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως προσπάθησε να χαμηλώσει τονίζοντας πως ο Εζίλ δεν ήταν σε θέσει να αγωνιστεί λόγω ίωσης.

Πολύ καλύτερο το κλίμα στην Τράμπζονσπορ που επιτυγχάνει υψηλές πτήσεις, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο Μπακασέτας είναι από τους σταρ της ομάδας και από τους παίκτες που ακούνε τους περισσότερους ύμνους. Το ματς είναι sold out, επιτρέπεται η μισή προσέλευση και μόνο σε εμβολιασμένους, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 20 χιλιάδες άτομα στις κερκίδες του Σενιόλ Γκιουνές.

Απουσιολόγιο και ερωτήματα για τις ενδεκάδες

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο. Για την ομάδα της Τραπεζούντας η απουσία του Χάμσικ κρίνεται η πιο σημαντική, καθώς αποκόμισε τραυματισμό με την Εθνική ομάδα του. Από εκεί και πέρα τα πλάνα του Αβτσί δεν αλλάζουν ιδιαίτερα. Θα πάει με 4-3-3 στο ματς και τους Τσακίρ, Πέρες, Ούγκο, Ιέ, Ντένσβιλ, Οζντεμίρ, Μπακασέτας, Ζερβινιό, Ομούρ, Νουακαεμέ, Κορνέλιους. Η χρησιμοποίηση του Μανώλη Σιώπη από την άλλη παίζεται.

Ο Βίτορ Περέιρα περίμενε από την άλλη μέχρι την τελευταία στιγμή τον καταλυτικό επιθετικό Βαλένσια, ενώ οι καλοί χαφ Καχβετσί και Γιαντάς αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμού. Παράλληλα, τραυματισμό αποκόμισε ο στόπερ Αζίζ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 3-4-1-2 και τους Μπαγιντίρ, Νόβακ, Κιμ, Σάλαι, Σάμουελ, Λουίζ Γκουστάβο, Σόσα, Καντιόγλου, Εζίλ, Μπερίσα και Ρόσι. Ο Πέλκας σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα είναι στον πάγκο, και τον Περέιρα να προτιμάει τον Ρόσι για παρτενέρ του Μπερίσα.

Η παράδοση οδηγεί σε δυο επιλογές

Παραδοσιακά οι μεταξύ τους μονομαχίες έχουν γκολ, τέμπο και φάσεις. Ο Βίτορ Περέιρα δέχεται κριτικές και παρά το γεγονός πως υποστήριξε ότι η έκβαση του αγώνα δεν θα επηρεάσει τη μοίρα του πρωταθλήματος, ο ίδιος γνωρίζει πως μια κακή εμφάνιση λίγες μέρες πριν το ματς με την Αντβέρπ στο Europa League θα προκαλέσει εκ νέου αρνητική κριτική προς το πρόσωπό του.

Ο ενθουσιασμός στην Τράμπζον είναι μεγάλος για το αποψινό παιχνίδι, η ομάδα εντός έδρας αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θέλγει, ενώ ο κόσμος περιμένει πώς και πώς αυτό το ματς. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και βάσει παράδοσης, με την ομάδα της Τραπεζούντας να έχει πάρει τα 3 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς. Για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το Goal/Goal που έχει επιβεβαιωθεί στα 10/11 τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
19:00 Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: 1 (2.31)
19:00 Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε: Goal/Goal (1.67)

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ