BIG GAMES BET

Τότεναμ - Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση για το λονδρέζικο ντέρμπι

Arsenal's Eddie Nketiah, left, is challenged by Tottenham's Eric Dier during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Eddie Nketiah, left, is challenged by Tottenham's Eric Dier during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στο Tottenham Hotspur Stadium, λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ την ώρα που η μάχη του τίτλου φουντώνει. Ποντάρισμα με δύο ειδικά στοιχήματα σε αποδόσεις 2.07 και 3.15.

Η φετινή Άρσεναλ είναι για μεγάλα πράγματα, είναι πρωτοπόρος και σε αντιδιαστολή με τα προηγούμενα έτη φέτος είναι αυτή που την κυνηγάνε και δεν τους κυνηγάει αυτή. Το θέμα είναι θα φτάσει ως το τέλος της κούρσας; Θα έχει την αντοχή για να μην γκρεμιστεί από την κορυφή; Απόψε (18:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) δίνει ένα κρίσιμο crash test στο αφιλόξενο Tottenham Hotspur Stadium κόντρα στην Τότεναμ στο ντέρμπι της πόλης.

Η Τότεναμ κυκλοφορεί σε τιμές αουτσάιντερ και εάν στην αρχή της σεζόν φτάναμε τέτοια περίοδο και τα Σπιρούνια πλήρωναν στο 3.00+ θα υπήρχε αξία, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον και η Τότεναμ έχει τα πανω της και τα κάτω της, την ώρα που ο Αρτέτα έχει δημιουργήσει μια ομάδα με μέταλλο που τις περισσότερες φορές πάντως παίζει και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Δίκαιο εν πολλοίς το 2.20 του διπλού. Η Άρσεναλ την πάτησε κόντρα στη δυνατή Νιουκάστλ και κόλλησε στο 0-0 την περασμένη αγωνιστική, σαφώς θα θέλει να αντιδράσει, ενώ στη συνέχεια κέρδισε 3-0 την Όξφορντ στο Κύπελλο εκτός έδρας σ’ ένα ματς που της έδωσε τόνωση ηθικού. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής είναι οιωνός κοιλιάς για την Άρσεναλ, από την άλλη οι Κανονιέρηδες για την ώρα δεν έχουν παρουσιάσει τέτοιες ενδείξεις.

Στην Τότεναμ ο Κόντε προσπαθεί να βρει την κατάλληλη συνταγή και να παρουσιάσει μια πιο ορθολογική εικόνα στην ομάδα και να μειώσει την γκρίνια. Έριξε 4 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας και στη συνέχεια έπαιξε με φουλ αλλαγές κόντρα στην Πόρτσμουθ στο κυπελλικό παιχνίδι. Πήγε να την πατήσει, δεν ήταν καλή στο α’ μέρος, αλλά έστρωσε στο β’ μέρος και στο 50’ ο Κέιν διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δίκαια μοιρασμένο το σετ τιμών στο ματς, η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά η Τότεναμ είναι απρόβλεπτη. Η ισοπαλία ίσως δεν κάνει κακό στους Κανονιέρηδες οι οποίοι πάντως την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσουν τη Σίτι. Ζόρικο ματς. Δεν μπλέκουμε με σημείο.

Αξίζουν όμως οι κάρτες. Στο 2.07 το Over 5,5 κάρτες, στο 3.15 η αποβολή. Είναι από τα πιο σκληρά ντέρμπι της Premier League, τα τελευταία χρόνια το πιο σκληρό και έντονο. Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν κανένα άλλο ζευγάρι δεν είχε τόσες κάρτες όσο αυτό. Στα 9 τελευταία μεταξύ τους ματς είδαμε συνολικά 43 κίτρινες και 5 κόκκινες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Άρσεναλ: Over 5,5 κάρτες (απόδοση 2.07), 18:30
  • Τότεναμ - Άρσεναλ: Κόκκινη κάρτα (απόδοση 3.15), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ