ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Το σερί της Λέστερ, η παραγωγικότητα της Λίβερπουλ και η φορμαρισμένη Αρσεναλ στο 1.60

Ο Έμιλ Σμιθ-Ρόουβ πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Άστον Βίλα
Ο Έμιλ Σμιθ-Ρόουβ πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Άστον Βίλα © 2021 IAN WALTON / AP IMAGES

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League με σημαντικές αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα, που μπορούν να δώσουν στοιχηματικές προτάσεις.

Η φορμαρισμένη Αρσεναλ υποδέχεται τη Γουότφορντ (16:00 Cosmote Sport 1 HD, Live από το SPORT 24) και αναμενόμενα προσφέρεται σε τιμές γκράντε φαβορί. Οι "κανονιέρηδες" τρέχουν αήττητο σερί εννιά αγώνων (7-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις και έχουν πλέον πλησιάσει στο -3 από την πρώτη τετράδα της Premier League.

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έβγαλε σπουδαίο διπλό (2-0) επί της Λέστερ και έφτασε τους 17 κεκτημένους βαθμούς το δίμηνο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος, έχοντας σε αυτό το διάστημα χειρότερη συγκομιδή μόνο από την πρωτοπόρο Τσέλσι!

Στον αντίποδα, η Γουότφορντ έχει ρεκόρ 1-0-2 σε τρία ματς με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της. Μετά το ανέλπιστο 5-2 επί της Εβερτον ακολούθησε η ήττα με 1-0 από τη Σαουθάμπτον. Αλυτα τα θέματα στην άμυνα, δέχεται γκολ 20 σερί παιχνίδια στην Premier.

Η Αρσεναλ είναι αήττητη σε 31 ματς (26-5-0) εντός έδρας κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες και συγκεκριμένα απέναντι στη Γουότφορντ έχει απολογισμό 6-0-1 στα τελευταία επτά στο Λονδίνο. Ο άσος σε κόμπο με το over 1,5 στο 1.60.

Σερί τα Goal/Goal η Λέστερ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και το Λιντς – Λέστερ (16:00 Cosmote Sport 8 HD, Live από το SPORT 24). Οι "αλεπούδες" μεσοβδόμαδα έμειναν στο 1-1 με τη Σπαρτάκ Μόσχας για το Europa League. Από την άλλη, η ομάδα του Μπιέλσα πήρε βαθιά ανάσα κερδίζοντας την προηγούμενη εβδομάδα 2-1 τη Νόριτς.

Η Λέστερ τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί με 12 διαδοχικά Goal/Goal εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Αν βρει δίχτυα στο Λιντς, θα σκοράρει για 13 σερί ματς εκτός έδρας μετά το 1960! Το πρόβλημα πάντως της Λέστερ είναι ότι στα τελευταία 16 παιχνίδια της στην Premier League κράτησε μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της.

Με δεδομένο ότι η Λιντς βγάζει επιθετικότητα ως ομάδα το αμφίσκορο στο 1.55 μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Επικίνδυνη έξοδος στο Λονδίνο για τη Λίβερπουλ

Το πρόγραμμα της Premier κλείνει με το πολύ μεγάλο ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ και τη Λίβερπουλ (18:30 Cosmote Sport 8 HD, Live από το SPORT 24). Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες φιγουράρει στην τέταρτη θέση και κάνει πορεία για έξοδο στο Champions League. Από τη μεριά τους οι "κόκκινοι" έχουν απόψε την ευκαιρία αν κερδίσουν στο Λονδίνο να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι στον έναν βαθμό.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν σε 16 επίσημα ματς (12-4-0) και έχει σκοράρει στην Premier League 29 γκολ, δηλαδή βάζει κατά μέσο όρο σχεδόν τρία τέρματα ανά αγώνα!

Από την πλευρά της, η Γουέστ Χαμ σε 16 επίσημους αγώνες έχει υποστεί μόλις δύο ήττες (10-4-2). Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι στα τελευταία 12 παιχνίδια της έμεινε άσφαιρη μόνο στο 0-0 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Την Πέμπτη έφερε 2-2 στο Βέλγιο με την Γκενκ για το Europa League, όπου είναι αγκαλιά με την πρωτιά του ομίλου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε εμφατικά με 4-1 εκτός έδρας την Αστον Βίλα.

Από τη μία φόρμα των "σφυριών" από την άλλη η επιθετική δεινότητα της Λίβερπουλ, η οποία μετράει 11 over 2,5 στα τελευταία 13 παιχνίδια της, μάλλον θα προσφέρουν ένα γεμάτο ματς, κάτι που επιβεβαιώνει και η μεταξύ τους παράδοση με 12/16 over 2,5 στις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα με γηπεδούχο τη Γουέστ Χαμ. Στο 1.75 το συνδυαστικό Goal/Goal και over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς - Λέστερ: Goal/Goal (απόδοση 1.55) 16:30
  • Αρσεναλ - Γουότφορντ: 1 και Over 1,5 (απόδοση 1.60) 16:30
  • Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.75), 18:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ