BET CORNER

Το MatchCombo του ΣΕΦ με ναυαρχίδα τον Φαλ για το 5.30 και το νταμπλ νταμπλ του Σίκμα

Το MatchCombo του ΣΕΦ με ναυαρχίδα τον Φαλ για το 5.30 και το νταμπλ νταμπλ του Σίκμα
EUROKINISSI

Ο Μουσταφά Φαλ αποτελεί τη ναυαρχίδα του MatchCombo από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, όπως αντίστοιχα ο Νικ Καλάθης γι' αυτό της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι.

Η διαβολοβδομάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι στοιχηματικές επιλογές άφθονες και τα σημεία για να εστιάσουν οι φίλοι της EuroLeague πάρα πολλά. Υπάρχουν βέβαια κάποια που παρουσιάζουν ιδιαίτερο/ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κι υπάρχει λόγος γι' αυτό...

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (21:00): Ο Ολυμπιακός δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να αγχωθεί μέχρι το φινάλε για να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι μεν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, από την άλλη όμως δείχνει βελτιωμένη σε σχέση με την ομάδα που παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ πριν από τρεις εβδομάδες, γεγονός που αρκεί για να ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας της ερυθρόλευκης αποστολής. Όπως και να το κάνουμε πάντως, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που λογίζεται ως φαβορί στην αναμέτρηση, κι ας βρίσκει απέναντι ένα γεμάτο σύνολο, στο οποίο ξεχωρίζουν ο Νάντο Ντε Κολό με τον Γιαν Βέσελι. Από την άλλη βέβαια, ο πρώτος δεν είναι σταθερός φέτος, παρουσιάζεται σε κάποιες περιπτώσεις εκτός ρυθμού στην επίθεση, κάτι που έχει στοιχίσει σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Γι αυτό κιόλας, ο 34χρονος γκαρντ αποτελεί μέρος του MatchCombo που έχει τεράστιο ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ποιο είναι αυτό; Η νίκη του Ολυμπιακού στο -4.5 σε συνδυασμό με τους Under 12.5 πόντους του Νάντο Ντε Κολό και τους Over 7.5 πόντους του Μουσταφά Φαλ στο 5.30 από τη Stoiximan. Ο τελευταίος άλλωστε γνωρίζει πως θα χρειαστεί να περάσει ξανά πολλή ώρα στο παρκέ, εν τη απουσία του Χασάν Μάρτιν.

Άλμπα - Μπάγερν (21:00): Ο γερμανικός εμφύλιος της 7ης αγωνιστικής βρίσκει την Άλμπα να προέρχεται από καλή εμφάνιση στο ΣΕΦ και την Μπάγερν από τη νίκη σε βάρος της Αρμάνι Μιλάνο. Κάθε τοπικό ντέρμπι έχει τις ιδιαιτερότητές του, πόσω μάλλον αυτό της Άλμπα με την Μπάγερν, οι οποίες εδώ και μία τετραετία μοιράζονται τους εγχώριους τίτλους, διαγράφοντας όμως πολύ διαφορετική πορεία στην EuroLeague. Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, οι επιλογές που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, υπάρχει βέβαια μία που αξίζει το κάτι παραπάνω. Αυτή είναι το νταμπλ νταμπλ του Λουκ Σίκμα στο 4.85 από τη Stoiximan. Ο αρχηγός των γηπεδούχων φλερτάρει συχνά πυκνά ακόμη και με το τριπλ νταμπλ, είναι ικανός εκτελεστής και ριμπάουντερ, οπότε αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Ειδικά από την στιγμή που ο προσωπικός του αντίπαλος (βλ. ΝτεΣον Τόμας) δεν είναι ούτε καλός αμυντικός, ούτε καλός ριμπάουντερ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα (21:05): Το πρόγραμμα τα έφερε έτσι ώστε η Μακάμπι να δώσει τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι, την ώρα που η Μπαρτσελόνα τις τελευταίες δύο εβδομάδες βρίσκεται κατά βάση μακριά από το Palau Blaugrana. Ποιος είναι φαβορί; Ρητορικό το ερώτημα, αφού οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξέρουν ότι μπαίνουν ως τέτοια στο παρκέ, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων/αναμετρήσεων. Γι αυτό κιόλας το MatchCombo που εμπιστευόμαστε για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει ως... βάση το "διπλό" της ισπανικής ομάδας. Πού στρέφουμε την προσοχή μας λοιπόν; Στη νίκη της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με τους Under 14.5 πόντους του Σκότι Γουίλμπεκιν (σ.σ.: έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 42.9% στα δίποντα και 34.1% στα τρίποντα) και τα Over 4.5 ριμπάουντ του Νικ Καλάθη, ένα γκρουπ επιλογών που η Stoiximan προσφέρει στο 4.50 στο MatchCombo.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ