BET CORNER

Το χάντικαπ του Τζόκοβιτς και τα over

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο ολυμπιακό τουρνουά του τένις
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο ολυμπιακό τουρνουά του τένις AP PHOTO/SETH WENIG

Η δεύτερη μέρα του US Open συνεχίζεται με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει στο ταμπλό η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον νεαρό Ρούνε Χόλγκερ Βίτους Νόντσκοβ. Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Μετά τις 02:00) Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) - Ρούνε Χόλγκερ Βίτους Νόντσκοβ (Νο145): Το μεγαλύτερο ματς της ζωής του δίνει ο Δανός. Ο Νόλε από την άλλη έχει πάει με σβηστές τις μηχανές μετά την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που έχασε από τον Καρένιο Μπούστα. Ήθελε να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Ήθελε να γράψει ιστορία, δεν τα κατάφερε, έχει όμως άλλη μια τεράστια ευκαιρία μπροστά του κατακτώντας το US Open και ολοκληρώνοντας το calendar slam (όλα τα Grand Slam σ’ ένα έτος.).

Δεν είναι πάντως κάτι πρωτοφανές ο Νόλε να πηγαίνει σ’ ένα Major χωρίς προετοιμασία, το ίδιο έπραξε και στο Wimbledon. O 18χρονος Δανός είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχει κερδίσει τα 16/17 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως επιφάνειας, έχει κατακτήσει μάλιστα και δύο challengers στο διάστημα αυτό. Ο νεαρός Δανός πάει με άγνοια κινδύνου για τη μεγαλύτερη παράσταση της καριέρας του μέχρι την επόμενη και παρουσιάστηκε άψογος στα προκριματικά του US Open. Δεν προκύπτουν πολλές επιλογές από την αναμέτρηση στοιχηματικά, ωστόσο το over 2,5 games του Δανού στο πρώτο σετ που προσφέρεται στο 1.78 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας, ο Νόλε συνηθίζει να μπαίνει νωθρά στα πρώτα ματς. Από εκεί και πέρα το -9,5 games χάντικαπ υπέρ του Σέρβου στο 1.70 της Stoiximan μπορεί να μπει στα παιχνίδι μας, καθώς είναι ένα βατό όριο.

(Μετά τις 20:00): Ζαρίνα Ντίγιας (Νο110) - Αμάντα Ανισίμοβα (Νο75): Αμφίρροπη αναμέτρηση στη δεύτερη μέρα του νεϋορκέζικου όπεν. Η Καζάκα έχει πέσει στο ranking της WTA το τελευταίο διάστημα, έχει για career high το Νο31, αλλά πλέον βρίσκεται στο Νο110. Το US Open δεν είναι από τα αγαπημένα της τουρνουά, δεν έχει παράδοση. Τέσσερις φορές έχει αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο, ενώ το 2014 είχε φτάσει ως τον τρίτο. Παρατηρείται μια σχετική πίεση στην τιμή νίκης της Ανισίμοβα, η οποία βρίσκεται σε σε καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικά διάστημα. Η παράδοση πάντως δεν είναι με το μέρος της, καθώς τη μοναδική φορά που συνάντησε τη Ντίγιας αποκλείστηκε (6-3,,4-6,6-3, στον πρώτο γύρο του Aus Open το 2020). Η Ντίγιας έχει δώσει ματς υψηλότερης ποιότητας το τελευταίο δίμηνο, αλλά η Ανισίμοβα έχει περισσότερο πλουραλισμό στα χτυπήματά της. To οver 20,5 games που κυκλοφορεί στο 1.75 στη Stoiximan έχει αξία.

(Μετά τις 23:15) Καρολίνα Μούτσοβα (No24) - Σάρα Σόριμπες Τόρμο (No41): Μετά από μια άνοδο που επισφραγίστηκε με τη συμμετοχή στα προημιτελικά του Wimbledon, που αποκλείστηκε από την Κέρμπερ η Μούτσοβα πάει ντεφορμέ στη Νέα Υόρκη. Είναι από τα μεγάλα ερωτήματα του τουρνουά, καθώς πάει με ενοχλήσεις στη διοργάνωσης. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι που περίμεναν την απόσυρσή της από το Grand Slam. Η Μούτσοβα έχει τα όπλα να πάρει το παιχνίδι κόντρα σε μια αθλήτρια που είναι… χωματού και απέναντι σε παίκτριες με δυνατά χτυπήματα ζορίζεται. Η Σόριμπες Τόρμο κινείται καλά στους χώρους, ωστόσο αμυντικά υστερεί κόντρα σε τέτοιες παίκτριες. Χαρακτηριστικός ο αποκλεισμός από την Κόνταβεϊτ στα ημιτελικά του Κλίβελαντ στα δύο σετ. Η μοναδική συνάντησή τους πριν πέντε χρόνια στο Εσεν στο χωμάτινο τουρνουά της ITF. Χαμηλό, αλλά λογικό το over 20,5 games που προσφέρεται στο 1.65 στη Stoiximan. Αναμένεται μια αμφίρροπη αναμέτρηση, η Σόριμπες Τόρμο έχει μια καλή ευκαιρία για την πρόκριση, αλλά η Μούτσοβα είναι ερώτημα τι χαρακτήρα θα βγάλει στο court. Εάν είναι 100% έτοιμη μπορεί να πάρει και τη νίκη.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ