ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Το άθλιο σερί της Λιθουανίας που οδηγεί σε διπλασιασμό

Ο άσος της εθνικής Βουλγαρίας, Κιρίλ Ντεσπότοφ
Ο Κιρίλ Ντεσπότοφ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Λιθουανία υποδέχεται τη Βουλγαρία στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κυπέλλο και το αρνητικό σερί της μάς οδηγεί στον διπλασιασμό.

Μία λέξη μόνο μπορεί να περιγράψει την παρουσία της Λιθουανίας μέσα στο 2021: Τραγική! Οι Λιθουανοί κατά τη διάρκεια του έτους έχουν δώσει συνολικά εννιά αγώνες, επίσημους και φιλικούς και μετρούν ισάριθμες ήττες με γκολ 2-25!

Φυσικά δεν τρέφουν καμία ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ, δεδομένου ότι είναι τελευταίοι στον όμιλο χωρίς βαθμό μετά από πέντε ματς και με γκολ 1-13. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 12 παιχνίδια της σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Λιθουανία έχει γνωρίσει 11 ήττες και έχει πάρει μόνο μία ισοπαλία από τη Μάλτα.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα αντικατοπτρίζονται και στο FIFA ranking, με τη Λιθουανία πλέον να βρίσκεται στην 137η θέση, οριακά δηλαδή πάνω από ομάδες όπως τα Στ. Κιτς & Νέβις, το Σουρινάμ, τα Νησιά Σολομώντα και το Μπουρουντί!

Η Βουλγαρία είχε συμπαθητική εικόνα τον Σεπτέμβριο. Πήρε ανέλπιστη ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, εν συνεχεία κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 τη Λιθουανία και σε φιλικό με τη Γεωργία επικράτησε άνετα με 4-1.

Οι Βούλγαροι δείχνουν ότι είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν το τραγικό σερί των Λιθουανών (09/10 COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24) και να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για τη δεύτερη θέση στο τρίτο προκριματικό γκρουπ. Ενδιαφέρουσα περίπτωση το διπλό σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ
16:00 Λιθουανία – Βουλγαρία: 2 (2.00)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ