BET CORNER

To 2.15 στο Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ και οι προϋποθέσεις MatchCombo στο Άιντραχτ – Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI SPORTS

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης σε Europa League και Europa Conference League. Ματς για διπλασιασμό στο Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ και στο Άιντραχτ -Ολυμπιακός, ειδικό στοίχημα από το Λάτσιο – Μαρσέιγ.

(19:45) Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ: Το πιο απαιτητικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στο Group F του Europa Conference League. Η Κοπεγχάγη είναι επικεφαλής του ομίλου με 6 βαθμούς. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές επικράτησε με σκορ 3-1 τόσο της Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, όσο και της Λίνκολν στο 'Parken Stadion'. Στο πρωτάθλημα Δανίας έχει δύο συνεχόμενες γκέλες. Έμεινε στο 1-1 με τις Σοντερίσκε και Βίμποργκ, που είναι στην δεύτερη και τρίτη θέση από το τέλος αντίστοιχα. Με 25 βαθμούς, η Κοπεγχάγη είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Φαλκ, Στάγκε, Βίλτσεκ είναι εκτός μάχης, ενώ ο Ζέκα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Με τη νίκη επί της Λίνκολν στην πρεμιέρα και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στον όμιλο με 4 βαθμούς. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση, όμως η κορυφή του Group F δεν τον αφήνει αδιάφορο από τη στιγμή που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης. Πάντως ο 'Δικέφαλος' φτάνει στο ματς από το σοκ που του προκάλεσε το... 4-4(!) με τον Βόλο στην Τούμπα. Παιχνίδι το οποίο κέρδιζε με 4-1 στο ημίχρονο. Η ψυχολογία δεν είναι καλή, η πίεση αυξάνεται και την ίδια στιγμή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Σημαντική η επιστροφή του Ελ Καντουρί, διαθέσιμος ο Σίντκλεϊ, ωστόσο οι Κούρτιτς και Κρέσπο δεν είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει μεγάλη γκάμα επιλογών για το απαραίτητο ροτέισον, επομένως θα πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών του. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει ένα χαμηλό τέμπο στο ματς, οργανωμένος πίσω από τη μπάλα και στόχο να μη βρεθεί σε θέση κυνηγού στο 'Parken Stadion'. Άλλωστε και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι πολύτιμος. Η Κοπεγχάγη θα επιχειρήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της, αναζητώντας την κατοχή μπάλας και ένα γκολ που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της. Η πίεση των γηπεδούχων μπορεί να φέρει πολλά στημένα, με το over 2,5 κόρνερ για την Κοπεγχάγη στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

(19:45) Λάτσιο - Μαρσέιγ: Τα δύο φαβορί για τις θέσεις 1-2 του Group E στο Europa League, βλέπουν για την ώρα την... πλάτη της Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι έχουν 4 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου, ακολουθούν με 3 οι 'λατσιάλι' και με 2 βαθμούς οι Μασσαλοί. Η Λάτσιο ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα και ακολούθως επικράτησε με σκορ 2-0 της Λοκομοτίβ. Από την αρχή της σεζόν έχει σοβαρές μεταπτώσεις στην απόδοση της, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο 4-3-3 και το 'Sarri Ball' του Μαουρίτσιο Σάρι. Έρχεται όμως από μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Ίντερ, με το τελικό υπέρ της 3-1 να την ανεβάζει στην 5η θέση της Serie A.

Δύο ισοπαλίες έχει στον όμιλο η Μαρσέιγ. Πρώτα το 1-1 της Μόσχας με τη Λοκομοτίβ και μετά το 0-0 με τη Γαλατά στο 'Velodrome'. Ψάχνοντας τον δρόμο για την διάκριση τα τελευταία χρόνια, το Europa League δεν την αφήνει αδιάφορη. Ωστόσο είναι ακόμη στο ψάξιμο υπό τις οδηγίες του Χόρχε Σαμπάολι. Μετά από δύο σερί ήττες στη Ligue 1 ξέσπασε στο 4-1 επί της Λοριάν και ανέβηκε στην 3η θέση με 17 βαθμούς, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Η Λάτσιο είναι το φαβορί, αλλά η αστάθεια στο αγωνιστικό της πρόσωπο αποτελεί τροχοπέδη στην επιλογή του άσου. Την ίδια στιγμή ούτε η Μαρσέιγ εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη για να πάει κανείς στην κόντρα. Λογικά το παιχνίδι θα έχει γκολ, αφού οι άμυνες δεν λένε και πολλά. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Εκεί άλλωστε στηρίζεται κυρίως το δόγμα του Σάρι και πάνω σε αυτή τη συνθήκη δουλεύουν οι 'λατσιάλι'. Η επιλογή να έχει η Λάτσιο κατοχή μπάλας over 51,5% στην αναμέτρηση στο 1.87 της Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

(22:00) Άιντραχτ - Ολυμπιακός: Ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρώτη θέση του Group D στο Europa League. Η Άιντραχτ μπήκε στη μάχη ως φαβορί του ομίλου και μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι στην 2η θέση με 4 βαθμούς. Γλίτωσε με ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Φενέρ και στην 2η αγωνιστική πήρε το τρίποντο στην εκπνοή με αντίπαλο την Αντβέρπ. Για την ώρα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Στην Bundesliga έχει μια νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια και αυτή στην έδρα της Μπάγερν! Αμέσως μετά ωστόσο ηττήθηκε εντός από τη Χέρτα. Είναι εξαιρετικά ασταθής, πάντα επικίνδυνη μεσοεπιθετικά αλλά και ευάλωτη στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός φτάνει στην αναμέτρηση της Φρανκφούρτης ως πρωτοπόρος στο Group D. Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Αντβέρπ, θρίαμβος στην Κωνσταντινούπολη και το 2/2 του αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα για την πρώτη θέση του ομίλου. Που θυμίζουμε πως οδηγεί απευθείας στην φάση των 16 της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από τους Ζωσιμάδες για το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Απαραίτητο το ροτέισον για τον Μαρτίνς, που σκέφτεται το 4-3-3 για το ματς με την Άιντραχτ.

Η Άιντραχτ δεν είναι σε καλή κατάσταση, παραμένει ωστόσο μια δυνατή γερμανική ομάδα με περιθώριο να παίξει πολύ καλύτερα. Και το Europa League είναι γι' αυτήν μια ευκαιρία να βγάλει αντίδραση. Όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι φαβορί για τιμές στο 1.80 - 1.85. Ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους να απειλήσει και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ανταγωνιστικός στην Ευρώπη μακριά από την έδρα του. Η αγωνιστική προσέγγιση των ομάδων υπόσχεται ένα ματς με καλό ρυθμό και φάσεις. Προϋπόθεση που μας οδηγεί στο goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.12 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ