TIPS ΜΑΡΚΟ

Την έχει κερδίσει 8 σερί φορές και πληρώνει 2.87

Ο Λέο Τσου πανηγυρίζει με τον Τζέφερσον Μοντέρο
Ο Λέο Τσου πανηγυρίζει με τον Τζέφερσον Μοντέρο © 2021 TED S. WARREN/ASSOCIATED PRESS

Το Χιούστον φιλοξενεί το Σιατλ και απ’ όπου και να το πιάσεις τα δεδομένα του αγώνα οδηγούν στο 2.87.

Το Χιούστον φιλοξενεί το δυνατό Σιατλ στο Τέξας απόψε (03:30 LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του MLS και ο άσος πιέζεται, καταγράφοντας καθοδική πορεία. Τα δεδομένα του αγώνα όμως είναι τέτοια που από όπου και να το πιάσεις οι δρόμοι οδηγούν στο 2.87.

Πέντε ματς πριν το τέλος της regular season του πρωταθλήματος το Χιούστον είναι άθλιο και το μόνο που κυνηγάει είναι να μην βρεθεί στο τέλος στον πάτο της Δύσης, για την ώρα έχει δύο βαθμούς παραπάνω από το Όστιν, αλλά και ματς παραπάνω. Το Σιατλ είναι ισχυρό, παραδοσιακά κυνηγάει το πρωτάθλημα, είναι από τις πιο βαριές φανέλες και για άλλη μια σεζόν μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι στην κορυφή της Δύσης με άλλη μια νίκη πλησιάζει πλησιάζει ακόμα περισσότερο στο πλεονέκτημα της έδρας, ενώ είναι και η μόνη ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει το MLS Supporters’ Shield, ήτοι τον τίτλο που κατακτά η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή από τις δύο περιφέρειες. Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα έχει το Νιου Ινγκλαντ που είναι πρωτοπόρο στην Ανατολή με 65 βαθμούς, έχοντας ένα ματς παραπάνω από το Σιατλ, το οποίο έχει συγκεντρώσει 57.

Το Σιατλ μετράει τέσσερις σερί νίκες, με γκολ 12-3 στο διάστημα αυτό παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, κυριαρχεί στο χορτάρι κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα του, ενώ καταφέρνει να κερδίζει ακόμα όταν είναι μισό. Για απόψε οι Σάουντερς έχουν ξανά απουσίες, μ’ αυτή του γκολεαδόρ Ραούλ Ρουιντίαζ να ξεχωρίζει, ο οποίος μετράει 16 γκολ ωστόσο προέρχεται από τραυματισμό. Βέβαια και δίχως αυτόν το Σιατλ αποδίδει άψογα με τους Μπρούιν και Μοντέρο να είναι σε θέση να ξελασπώσουν την ομάδα.

Το Σιατλ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι καλύτερη ομάδα και από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες on the road με ρεκόρ 6-0-1 στα επτά τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, 9-2-2 συνολικά και μόνο μια ομάδα έχει καταφέρει από το 2000 και μετά να πετύχει περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο δρόμο στη regular season, η Ατλάντα το 2018. Το Χιούστον δεν τρομάζει, ενώ μετράει 8 διαδοχικές ήττες (συμπεριλαμβάνονται και τα playoffs) στο πρωτάθλημα κόντρα στους φιλοξενούμενους, με τελευταία νίκη τον Μάρτιο του 2017. Το 2.87 του διπλού έχει αξία με τα παραπάνω δεδομένα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
03:30 Χιούστον - Σιατλ: 2 (2.87)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ