TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τελικός για την Κάλιαρι στο 1.90

Ο Κειτά Μπαλντέ σκοράρει κόντρα στη Λάτσιο στη Serie A
Ο Κειτά Μπαλντέ σκοράρει κόντρα στη Λάτσιο © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ματς τελικός για την Κάλιαρι του Βάλτερ Ματσάρι κόντρα στη Βενέτσια, μίνι βάσκικο ντέρμπι στο Σαν Μαμές μεταξύ Μπιλμπάο και Αλαβές. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Με ευθύνη και του Μαρθελίνο η Μπιλμπάο κατρακύλησε στη 10η θέση και σήμερα, έχει την υποχρέωση να δει πολύ σοβαρά, το μίνι βάσκικο ντέρμπι με την Αλαβές. Η Μπιλμπάο ήταν σε φουλ φόρμα, είχε πάρει εύκολα το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε ένα αήττητο ρεκόρ με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια. Τη ζημιά την έκανε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαγιεκάνο όπου ο Μαρθελίνο αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ακραίο ροτέισον το οποίο οδήγησε σε πολύ κακή εμφάνιση και σε εντός έδρας ήττα από τη Ράγιο. Την περασμένη αγωνιστική πέταξε μέσα από τα χέρια της δύο βαθμούς στο Μεστάγια.

Είχε προβάδισμα στο σκορ, αριθμητικό πλεονέκτημα και στην τελευταία φάση δέχτηκε την ισοφάριση. Έπεσε στην δέκατη θέση έρχεται διακοπή και με όλα της τα όπλα η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί την Αλαβές. Με νίκη θα έχει ένα αξιοπρεπές πλασάρισμα για την περίοδο της διακοπής του Οκτωβρίου. Η Αλαβές πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς της με την μεγάλη νίκη της επί της Ατλέτικο. Σε ένα παιχνίδι που βρήκε από μία εκτέλεση κόρνερ νωρίς προβάδισμα στο σκορ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε έξυπνα την αδυναμία της Ατλέτικο να γίνει δημιουργική. Έχοντας το καλό του δίδυμο Ινιάκι Γουίλιαμς - Ραούλ Γκαρθία στην επίθεση, τους Μπερενγκέρ - Μουνιαΐν στα δύο άκρα, ασφαλώς και η Μπιλμπάο έχει την ικανότητα να ανοίξει την άμυνα της απέναντι Αλαβές σε ένα παιχνίδι στο Σαν Μαμές που το έχει πάρει πολύ σοβαρά. Ο άσος στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η επίσκεψη του προέδρου

Η Κάλιαρι ψάχνει την πρώτη της φετινή νίκη με αντίπαλο τη Βενέτσια. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους ο πρόεδρος του συλλόγου Τομάζο Τζιουλίνι πήγε στο προπονητικό κέντρο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Η αλλαγή προπονητή έφερε την ισοπαλία με καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα με τη Λάτσιο, αλλά στην συνέχεια ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Έμπολι και η λογική ήττα με 2-0 στη Νάπολι. Σε κάθε περίπτωση ο Ματσάρι είναι μεγάλο όνομα για την Κάλιαρι. Μπορεί να μην ακολουθεί τις πιο σύγχρονες ποδοσφαιρικές μεθόδους, αλλά την άκρη τουλάχιστον να την κρατήσει στην κατηγορία θα την βρει.

Για έναν προπονητή που ακολουθεί το παραδοσιακό 3-5-2 το να διαθέτει επιθετικό δίδυμο τους Ζοάο Πέδρο - Κεϊτά Μπαλντέ, ασφαλώς και του δίνει το δικαίωμα να πετύχει. Δεν είναι κάτι σπουδαίο για ποδοσφαιριστές της αξίας και της εμπειρίας των Γκοδίν, Κάσερες, Ναντές, Στροότμαν, Πέδρο, Κεϊτά να κερδίσουν εντός έδρας τη Βενέτσια. Ειδικά από την στιγμή που το παιχνίδι έχει πάρει χαρακτήρα τελικού έχει αξία ο άσος της Κάλιαρι στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:45 Κάλιαρι - Βενέτσια: 1 (1.90)
22:00 Μπιλμπάο - Αλαβές: 1 (1.60)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ