BETMARKET TIPS

Τελικός Champions League Προγνωστικά: Ο Μπενζεμά στις… εκπτώσεις

Ο Κάρλο Αντσελότι και ο Καρίμ Μπενζεμά σε αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λεβάντε για τη La Liga
Ο Κάρλο Αντσελότι και ο Καρίμ Μπενζεμά © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr συγκρίνει τον τελικό του Champions League με τις εκπτώσεις στα μαγαζιά και εξηγεί τους λόγους που μπορεί να βρεθούν… τιμές ευκαιρίας!

Μια βόλτα να κάνεις σήμερα από τις στοιχηματικές εταιρίες θα βρεις δεκάδες αγορές για τον μεγάλο τελικό του Champions League (22:00 MEGA, Cosmote Sport 1 , LIVE από το SPORT24 ). Πόσες από αυτές εμπεριέχουν την έννοια του Value bet; Ελάχιστες έως και καθόλου.

Είναι δεδομένο πως σε τέτοια παιχνίδια σπάνια θα υπάρξει λάθος. Και είναι λογικό, μιας και είναι τόσος ο αναμενόμενος τζίρος που πριν βγει μια απόδοση στο ευρύ κοινό έχει περάσει από δεκάδες ελέγχους. Τόσο από μηχανές και αλγορίθμους, όσο και οπτικούς, με πολλά ανθρώπινα μάτια να την τσεκάρουν.

Και τότε γιατί παίζουμε στοίχημα; Για δύο άλλους λόγους!

Πρώτον για λόγους ψυχαγωγίας. Δεν είναι το στοίχημα του επαγγελματία παίκτη, αυτού που θα μετρήσει τα δεδομένα και θα “χτυπήσει” τον μπουκ. Αλλά εκείνο το ποντάρισμα του μέσου παίκτη, που για λόγους διασκέδασης θα συνδυάσει τον τελικό με στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Και μια λογική τέτοια επιλογή είναι απόψε το Over 2,5. Δεν είδαμε στον τελικό του Europa, δεν είδαμε πριν λίγες ημέρες στο Conference League, ούτε και στους τρεις τελευταίους του Champions League. Κάπου σαν να μαζεύτηκαν πολλά και οι επιθετικές δυνατότητες των Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης κάλλιστα μπορούν να βάλουν ένα τέλος. Αλώστε αυτές οι δύο ήταν που επιβεβαίωσαν το τελευταίο over σε τελικό της διοργάνωσης, το 2018 στο Κίεβο.

Ο δεύτερος λόγος που παίζουμε στοίχημα σε τέτοιες ημέρες είναι τα… στοχευμένα λάθη των εταιριών. Άτοπη έκφραση, αφού όταν κάτι γίνεται επί σκοπού, δεν είναι εξ’ ορισμού λάθος. Ορισμένες λοιπόν αποδόσεις που μοιάζουν με λάθη, δεν είναι τέτοια. Είναι επιλογές μάρκετινγκ των στοιχηματικών εταιριών.

Κάτι σαν τις εκπτώσεις στα μαγαζιά, μόνο που εδώ αντί να κατεβάζουν τις τιμές, τις ανεβάζουν! Ο στόχος είναι να είναι ελκυστικές στο μάτι και να οδηγήσουν τους παίκτες σε αυτές.

Και όπως ακριβώς μπορεί κάποιος να βρει ένα ρούχο ή ένα αντικείμενο τεχνολογίας σε πραγματικά καλή τιμή, έτσι δεν αποκλείεται όντως να βρεθεί μια αρκετά αξιόλογη απόδοση σε τέτοια παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με αυτό τον τρόπο αναλύσαμε σε ένα ολόκληρο κείμενο στο BetMarket.gr το ότι το ενδεχόμενο να βγει αλλαγή ο Μπενζεμά σε απόδοση 5.00 (συμπεριλαμβανομένης παράτασης), μπορεί να είναι το… ρούχο σε τιμή ευκαιρίας!

O Γάλλος έχει βγει αλλαγή στα τρία φετινά νοκ άουτ της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θυμίζουμε πως το 2018 είχε βγει αλλαγή στο 25’ λόγω τραυματισμού ο Σαλάχ. Λέτε η μοίρα να παίξει ανάποδα το παιχνίδι απόψε;

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 22:00
  • Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Mπενζεμά να βγει αλλαγή (απόδοση 5.00), 22:00

Διάβασε στο BetMarket.gr την ανάλυση για το ειδικό στοίχημα του Μπενζεμά, αλλά και όλα τα έξυπνα ειδικά στοιχήματα του τελικού στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ