XGOALS BET

Τα xGoals δικαιολογούν απόλυτα τα 1.65 της Ρεν στη Λοριάν

Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Στρασμπούρ για την Ligue 1 | 24 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Στρασμπούρ για την Ligue 1 | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Η Ρεν στα τελευταία δύο παιχνίδια της είχε συνολικά 7,98 xGoals και δικαίως θεωρείται το απόλυτο φαβορί στην έδρα της Λοριάν.

Η Ρεν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη Ligue 1 φέτος και με τις εμφανίσεις της δείχνει ικανή να διεκδικήσει εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει απόψε (16:00 Live από το SPORT24) την ευκαιρία να περάσει δεύτερη εφόσον κερδίσει τη Λοριάν εκτός έδρας.

Η φόρμα της Ρεν είναι άριστη καθώς τρέχει αήττητο σερί 12 επίσημων αγώνων (9-3-0). Συγκεκριμένα έχει να χάσει από τις 19 Σεπτεμβρίου και το 2-0 εκτός έδρας από τη Μαρσέιγ. Εκτοτε στο πρωτάθλημα με μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Λοριάν - Ρεν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχτισε αυτό το σερί τυχαία. Με βάση τα xGoals στα περισσότερα παιχνίδια της ήταν εμφανώς ανώτερη. Στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπορντό για παράδειγμα τα xG ήταν 0,60-1,78. Στο διπλό επί της Μετς με 3-0 τα xG έγραψαν 0,97-3,36. Στο εκκωφαντικό 4-1 επί της Λυών το σκορ μόνο μαγική εικόνα δεν ήταν βάσει των xG 3,98-0,95, ενώ και την περασμένη εβδομάδα, στο 2-0 επί της Μονπελιέ, η Ρεν ήταν καταιγιστική έχοντας ευκαιρίες για διπλάσια γκολ και xG 4,00-0,30!

Από την άλλη η Λοριάν είναι από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας με ρεκόρ 0-3-4 στα τελευταία επτά ματς. Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε για το 0-0 στην Ανζέ, αλλά τελικά λύγισε με ένα πέναλτι. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 0,42 xG και για τέταρτη φορά σε αυτό το αρνητικό σερί των επτά αγώνων δεν κατάφερε να πιάσει έστω το ένα στα xGoals, φανερώνοντας ξανά έλλειμα δημιουργίας.

Η εκ διαμέτρου αντίθετη φόρμα των δύο ομάδων και πολύ πιο γεμάτη στατιστική εικόνα της Ρεν στα xGoals δικαιολογούν απόλυτα τον φαβοριτισμό του διπλού στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λοριάν - Ρεν: 2 (απόδοση 1.65), 16:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ