STOIXIMAN BET

Τα φαβορί στους ομίλους του Ολυμπιακού & του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Τα φαβορί στους ομίλους του Ολυμπιακού & του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Οι δύο ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή σέντρα και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μακροχρόνιες επιλογές στους ομίλους τους.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις μάχες στον Δ’ Όμιλο του Europa League απέναντι στην Αντβέρπ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (16/09, 22:00), την ίδια ώρα που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενει την Φενέρμπαχτσε.

Φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου είναι η γερμανική ομάδα που προσφέρεται με 2.25 στη Stoiximan, την ώρα που ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 3.00, η Φενέρ με 3.50 και οι Βέλγοι στο 12.00.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μακροχρόνιες επιλογές στη Stoiximan για την τύχη των ερυθρολεύκων στον όμιλο. Για παράδειγμα συναντάμε στο 2.90 να τερματίσει στην πρώτη δυάδα μαζί με την Άιντραχτ και στο 4.20 μαζί με την Φενέρμπαχτσε.

Επιλογές υπάρχουν για την ακριβή θέση του Ολυμπιακού, τους πόντους που θα συγκεντρώσει, τα συνολικά γκολ, το ακριβές παθητικό τερμάτων, το να κερδίσει τουλάχιστον ένα ματς στον όμιλο, το να τα κερδίσει όλα ή να τα χάσει όλα!

Φαβορί για τους… πόντους που θα συγκεντρώσει είναι οι 8 (με 5.00 απόδοση), ενώ τα 8 συνολικά του γκολ προσφέρονται με 5.50. Στο παθητικό τερμάτων, το να δεχθεί συνολικά 7 τέρματα το συναντάμε στο 5.50.

Όλες οι μακροχρόνιες επιλογές της Stoiximan για τον όμιλο του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στο ΣΤ Όμιλο του Conference League αντιμετωπίζοντας την Λίνκολν Ρεντ Άιμπς εκτός έδρας (16/09, 19:45), ενώ την ίδια ώρα η Σλόβαν Μπρατισλάβας φιλοξενεί στην Σλοβακία την Κοπεγχάγη.

Οι Δανοί είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την πρωτιά στη Stoiximan με 2.00, ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί πολύ κοντά στο 2.20. Το να τερματίσει στην πρώτη δυάδα ο Δικέφαλος μαζί με την Κοπεγχάγη είναι και το πιθανότερο σενάριο (1.35).

Επιλογές υπάρχουν για την ακριβή θέση και του ΠΑΟΚ, τους πόντους που θα συγκεντρώσει, τα συνολικά γκολ, το ακριβές παθητικό τερμάτων, το να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στον όμιλο, το να τα κερδίσει όλα ή να τα χάσει όλα!

Οι 13 πόντοι του ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή… φαβορί με 5.50 στη Stoiximan, ενώ στην ίδια απόδοση συναντάμε και τα συνολικά 12 γκολ της ελληνικής ομάδας στον όμιλο. Το να δεχθεί το συγκρότημα του Λουτσέσκου μόλις 4 τέρματα μετά από τις 6 αναμετρήσεις, προσφέρεται με 5.00.

Όλες οι μακροχρόνιες επιλογές στη Stoiximan για τον όμιλο του ΠΑΟΚ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS STOIXIMAN BET STOIXIMAN ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ