ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ για τον πάγκο της Νιούκαστλ σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Φίλαθλος της Νιούκαστλ έξω από το Σεντ Τζέιμς Παρκ
Φίλαθλος της Νιούκαστλ © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νιούκαστλ και η στοιχηματική αγορά έχει βγάλει τα πρώτα φαβορί για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Ποιος προηγείται, οι αποδόσεις για Τζέραρντ και Λάμπαρντ και οι εκπλήξεις.

Τέλος εποχής για τον Στιβ Μπρους στη Νιούκαστλ, ο οποίος πήρε διαζύγιο από την ομάδα το πρωί της Τετάρτης (20/10), ένας χωρισμός όμως που έμοιαζε προδιαγεγραμμένος από τη στιγμή που την ομάδα εξαγόρασε fund από τη Σαουδική Αραβία.

Ποια είναι τα φαβορί για τον πάγκο της Νιούκαστλ

Σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά το επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του αγγλικού βορρά είναι ο Πάουλο Φονσέκα. Ο πρώην τεχνικός της Ρόμα είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του στο τέλος της σεζόν από την ιταλική ομάδα, ενώ το όνομά του δεν παίζει για πρώτη φορά για τον πάγκο αγγλική ομάδας. Το προηγούμενο διάστημα ο Πορτογάλος κόουτς είχε ακουστεί για τις Έβερτον, Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας. Στο 1.50 κυκλοφορεί στην αγορά να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Ακολουθεί ο Λουσιέν Φαβρ, ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ που είναι χωρίς δουλειά για ένα χρόνο σχεδόν (από τις 13/12/2020) προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 5.00 για να αναλάβει. Τρίτο όνομα ο Εντι Χάου, που κυκλοφορεί στο 7.50 κατά μέσο όρο και έχει αφήσει θετικά δείγματα γραφής από τη δουλειά του στην Μπόρνμουθ.

Οι εκπλήξεις, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Σερ Αλεξ και το 67.00

Δύο από τα ονόματα που ακούστηκαν έντονα το προηγούμενο διάστημα και αποτελούν εμβληματικά ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Λάμπαρντ είναι χωρίς δουλειά από τον Ιανουάριο του 2021 όταν και απολύθηκε από την Τσέλσι και προσφέρεται στο 12.00.

Η περίπτωση του Τζέραρντ φαντάζει πιο δύσκολη και προσφέρεται στο 15.00, αφού ο ίδιος έχει αφήσει ικανοποιητικές εντυπώσεις με τη δουλειά του στη Ρέιντζερς την οποία έφερε την επιστροφή στην κορυφή του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Στο 26.00 τιμάται ο Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο και αυτή η περίπτωση φαντάζει δύσκολη, αφού οι κακές γλώσσες λένε πως περιμένει να την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας πρώην κάτοχος Χρυσής Μπάλας, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες αποδόσεις τιμάται στο 34.00 για τον πάγκο της Νιουκάστλ. Σε ο,τι αφορά στις αποδόσεις… θηρία, στο 67.00 βρίσκουμε τους Τσάβι, Μαουρίτσιο Σάρι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, Τζενάρο Γκατούσο, Ντιέγκο Σιμεόνε και Αντρέα Πίρλο. Για τους πιο ονειροπόλους στις προσφερόμενες επιλογές της αγοράς υπάρχει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που τιμάται στο 251.00

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ