ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τα φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, οι αποδόσεις για Γκουαρδιόλα και Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε ματς Premier League μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο Ίτιχαντ
Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά το διαζύγιο με τον Ρόναλντ Κούμαν και η στοιχηματική αγορά έχει ορίσει τα φαβορί για τον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσπάθησε να στηρίξει μέχρι το τέλος τον Ρόναλντ Κούμαν, αφού υπήρχε και η αποζημίωσή του στη μέση, το βράδυ της Τετάρτης όμως το γυαλί ράγισε μια και καλή. Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός και άλλοτε ποδοσφαιρική δόξα της καταλανικής ομάδας αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0. Ποια είναι όμως τα φαβορί για τον μπλαουγκράνα πάγκο;

Τσάβι, το απόλυτο φαβορί

Ο Τσάβι είναι το απόλυτο φαβορί αυτή τη στιγμή για τον πάγκο της ομάδας. Οι αποδόσεις έπεσαν κατακόρυφα και ο θρυλικός μέσος της καταλανικής ομάδας δείχνει πολύ κοντά στο να αναλάβει την ομάδα. Όπως ο Κούμαν ως παίκτης, έτσι και ο Τσάβι έχει φέρει τίτλους στην Μπαρτσελόνα και είναι από τις πιο γνωστές φιγούρες της ομάδας. Ο τεχνικός της Αλ Σαντ που θεωρείται τοτέμ στην Μπαρτσελόνα κυκλοφορεί σε απόδοση 1.14 αυτή τη στιγμή στη στοιχηματική αγορά ώστε να είναι ο επόμενος τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και οι εκπλήξεις

Δεύτερο φαβορί στη στοιχηματική αγορά για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο Ολλανδός τεχνικός αντικατέστησε τον Ισπανό από τον πάγκο της Έβερτον και τώρα μπορεί να γίνει το αντίστροφο. Ο Ισπανός χαίρει εκτίμησης για τη δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την εικόνα της Εθνικής Βελγίου, ωστόσο το γεγονός πως η Χρυσή Γενιά του Βελγίου δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο αποτελεί μείον. Μοναδικός τίτλος που έχει κατακτήσει ως προπονητής είναι το FA Cup με τη Γουίγκαν τη σεζόν 2012-13, σε μια χρονιά που οι Λάτικς υποβιβάστηκαν τελικά. Στο 11.00 η απόδοση του Μαρτίνεθ.

Ένα όνομα που παίζει έντονα είναι και αυτό του Αντόνιο Κόντε. Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός που έχει ακουστεί και για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέρεται στο 13.00, ωστόσο θα ήταν σωστή μια τέτοια πρόσληψη; Ίσως ήταν μια κίνηση στη λάθος κατεύθυνση, αφού οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα κριτίκαραν έντονα το συντηρητικό στυλ του Κούμαν σε ορισμένα ματς, με τον Κόντε, ίσως αυτό γινόταν συνήθεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του Έρικ Τεν Χααχ, ο Ολλανδός τεχνικός έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στον Άγιαξ με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Αίας με αποκορύφωμα την πορεία του 2019 στο Champions League και τη συμμετοχή στα ημιτελικά. Στο 17.00 η απόδοση του Τεν Χάαχ.

Από εκεί και πέρα στη λίστα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις. Στο 23.00 προσφέρεται ο Αντρέα Πίρλο, όπως και ο Μπιέλσα, καθώς και ο Τιερί Ανρί. Ενώ εάν η Μπαρτσελόνα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον Πεπ Γκουαρδιόλα το ειδικό αυτό στοίχημα κυκλοφορεί μεταξύ 26.00 - 67.00. Ο Γιούργκεν Κλοπ, που κάνει εξαιρετική δουλειά στη Λίβερπουλ και η ομάδα του θριάμβευσε την Κυριακή μάλιστα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 101.00. Στις ίδιες αποδόσεις κυκλοφορεί ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Γιούλιαν Νάιγκελσμαν (Μπάγερν Μονάχου) και ο Τόμας Τούχελ (Τσέλσι).

Τη μεγαλύτερη απόδοση μπορεί κάποιος να την εντοπίσει πάνω στον Ζοζέ Μουρίνιο. Παρά το μπλαουγκράνα παρελθόν του, αφού έχει περάσει ως μεταφραστής και προπονητής από τη Βαρκελώνη, ο νυν τεχνικός της Ρόμα προσφέρεται στο 151.00. Παρά το γεγονός πως ο Μουρίνιο έχει περάσει από τον πάγκο της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης, στο παρελθόν δεν είχε κρύψει τις διαθέσεις του να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, μια θέση που του πήρε ο Γκουαρδιόλα πριν 12 χρόνια τελικά.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ