ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Τα φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ταπεινωτικό 5-0 από τη Λίβερπουλ σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αταλάντα στο Champions League
Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Κατρακύλησαν οι αποδόσεις απόλυσης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ με 5-0. Τα φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η απόδοση για να αναλάβει την ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη οδυνηρή ήττα στο Ολντ Τράφορντ από τη Λίβερπουλ με 5-0 σ’ ένα ματς που ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής και ξεπέρασε σε γκολ με το χατ τρικ του τον Ντιντιέ Ντρογκπά. Μ’ αυτό τον τρόπο έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ (107) στην Premier League από την αφρικανική ήπειρο. Αυτή ήταν μια από τις πιο βαριές ήττες των Κόκκινων Διαβόλων, οι οποίοι για πρώτη φορά έχασαν με 5+ και μηδέν ενεργητικό στο Ολντ Τράφορντ από τη Λίβερπουλ.

Η πίεση για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ολοένα αυξανόμενη και η στοιχηματική αγορά θεωρεί ακόμα πιο πιθανή την απόλυσή του. Τα πέντε γκολ δεν είναι λίγα, η ήττα από τους Ρεντς είναι ταπεινωτική, ενώ στο ημίχρονο είχαν δεχτεί τέσσερα γκολ. Ενδεικτικό της εικόνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι 6 κίτρινες και η μια αποβολή στο ματς. Επίδοση που έχει να παρουσιάσει από το 2008 στην Premier League (επτά κίτρινες κόντρα σε Τότεναμ και Τσέλσι).

Πρώτο φαβορί ο Σόλσκιερ για να είναι ο επόμενος που θα απολυθεί στην Premier League

Ο κόσμος απογοητεύτηκε, ενδεικτικές οι εικόνες που αρκετοί αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σόλσκιερ προσφερόταν στο 1.30 να απολυθεί, πριν τελειώσει το παιχνίδι, περίπου στο 60’, μάλιστα η απόδοση έφτασε στο 1.14. Εν τέλει μετά τη λήξη του αγώνα η τιμή για να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας ο Νορβηγός τεχνικός προσφέρεται στο 1.20

Ο Σόλσκιερ βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις 19/12/2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει μόνιμα το αλάθητο, παρά το γεγονός πως πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιό του με την ομάδα από το Μάντσεστερ.

Αυτή τη στιγμή ο Σόλσκιερ είναι ο επικρατέστερος για να είναι ο επόμενος που θα απολυθεί στην Premier League, λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Στιβ Μπρους από τον πάγκο της Νιούκαστλ.

Ακολουθεί ο Ντάνιελ Φάρκε της Νόριτς, καθώς τα καναρίνια καταγράφουν απογοητευτική πορεία σε απόδοση 8.00 και εν συνεχεία ο Ντιν Σμιθ της Άστον Βίλα στο 10.00.

Τα φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίγα λεπτά μετά την οδυνηρή ήττα από τη Λίβερπουλ άλλαξαν και τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στον διάδοχο του Νορβηγού. Τρία είναι τα ονόματα που παίζουν δυνατά. Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απολύθηκε τον Μάιο από την Ίντερ είναι το επικρατέστερο όνομα αυτή τη στιγμή και προσφέρεται στο 3.50, ακολουθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν στο 4.00, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Μάιο όταν και αποτέλεσε παρελθόν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα όνομα που βρίσκεται μόνιμα στο προσκήνιο είναι ο Μπρένταν Ρότζερς που κάνει καλή δουλειά στη Λέστερ και τα δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα έκαναν λόγο πως περιμένει στη γωνία την απόλυση του Σόλσκιερ για αυτό και δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για τη Νιούκασλ παρά την είσοδο του Fund από τη Σαουδική Αραβία. Στο 5.00 προσφέρεται ο προπονητής των Αλεπούδων.

Η έκπληξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αν ψάξει λίγο πιο κάτω στις αποδόσεις θα δει κάποιο όνομα έκπληξη, ενός εν ενεργεία ποδοσφαιριστή μάλιστα. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που επέστρεψε το καλοκαίρι στο σπίτι του, το Θέατρο των Ονείρων, νιώθει αναγεννημένος, είναι παίκτης βαρόμετρο στα επίπεδα του τοτέμ. Στο 17.00 μπορεί να εντοπίσει κάποιος το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ