TIPS ΜΑΡΚΟ

Συσπειρωμένη και ξεκούραστη για το 1.91 η Γουίκομ

Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ, τεχνικός της Γουίκομ
Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ, τεχνικός της Γουίκομ © 2021 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στο αποψινό πρόγραμμα της Λιγκ 1 στην Αγγλία, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επιβεβαιωθεί το 1.91 στο Άνταμς Παρκ.

Στο Άνταμς Παρκ η Γουίκομ δίνει ύπουλο ματς κόντρα στην Μπέρτον για την 21η αγωνιστική της League One. Ο Έινσγουορθ κρατάει συσπειρωμένη την ομάδα του και για άλλη μια σεζόν το κλίμα είναι εξαιρετικό. Η Γουίκομ πέρασε την εντός προγράμματος κοιλιά της και δείχνει ξανά στο ανέβασμα και να βελτιώνεται δημιουργικά. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με τις Ρόδεραμ και Γουίγκαν στην κορυφή με 38 βαθμούς, ωστόσο έχει ματς παραπάνω από την πρώτη και δύο παιχνίδια περισσότερα από τη δεύτερη και κατά συνέπεια είναι τρίτη και υστερεί στην ισοβαθμία.

Ο Έινσγουορθ από τη στιγμή που δεν κυνήγησε το Κύπελλο και το Λιγκ Τρόφι έμεινε από νωρίς εκτός, δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τελευταία υποχρέωση ήταν στις 27/11 εκτός έδρας με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-2) σ’ ένα ματς που παρά τα δύο γκολ ο γκολκίπερ της βρέθηκε σε καλή ημέρα και την έσωσε αρκετές φορές, ενώ δημιουργικά ήταν άκρως αποτελεσματική στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η Μπέρτον προβληματίζει τελευταία, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού στο Κύπελλο πριν τρεις μέρες τα έκανε… θάλασσα απέναντι στην υποδεέστερη Πορτ Βέιλ και υποτάχθηκε 2-1 με ανατροπή ύστερα από γκολ στο 79’ και στο 82’, καθώς στο τελευταίο τέταρτο έπεσε ο… γενικός και δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς.

Η Γουίκομ είχε πολλές μέρες για να προετοιμαστεί για το αποψινό ματς, η Μπέρτον είναι αξιόμαχη ομάδα, αλλά ο Έινσγουορθ είναι μια… αλεπού των γηπέδων, ξέρει πως να πάρει το 100% από τους παίκτες του, ενώ στο Άνταμς Παρκ παρουσιάζει πιο ελκυστική εικόνα. Η Μπέρτον θα κυνηγήσει τα playoffs ως το τέλος, δεδομένα, ωστόσο αυτή την περίοδο δεν είναι να την εμπιστεύεσαι και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα σε εννέα εξορμήσεις έχει κερδίσει μόνο Σριούσμπερι και Φλίτγουντ, αμφότερες είναι ομάδες χαμηλότερης δυναμικής που δίνουν μάχη στην ουρά. Στο 1.91 κατά μέσο όρο ο άσος, κρίνεται αποδεκτός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίκομ - Μπέρτον: 1 (απόδοση 1.91), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ