ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Συνεχίζει το σερί της η Σασουόλο και κόντρα στη Νάπολι για το 1.84

Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασσουόλο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν
Ο Ντομένικο Μπεράρντι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μίλαν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Οχτώ σερί over 2,5 με Goal/Goal μετράει η Σασουόλο, που υποδέχεται απόψε τη Νάπολι, η οποία έχει σκοράρει στα 13 από τα 14 παιχνίδια της φέτος.

Επικίνδυνη έξοδος για τη Νάπολι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A. Η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος δοκιμάζεται στην έδρα της Σασουόλο (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) και το διπλό της προσφέρεται φαβορί στο 1.85 κατά μέσο όρο.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, η μία για το πρωτάθλημα από την Ιντερ και η άλλη στο Europa League από τη Σπαρτάκ Μόσχα, η Νάπολι αντέδρασε ιδανικά, κερδίζοντας την Κυριακή με χαρακτηριστική άνεση 4-0 τη Λάτσιο, στο "Αρμάντο Μαραντόνα". Παρότι έλειψε ο βασικός επιθετικός Οσιμχεν (5 γκολ) καθάρισε ο Ντρις Μέρτενς πετυχαίνοντας δύο εκπληκτικά τέρματα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε για απόψε τον Νιγηριανό στράικερ, ωστόσο επιστρέφει ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Πολιτάνο, που πέρασε κορονοϊό και προσφέρει μία έξτρα λύση στον έμπειρο Ιταλό τεχνικό. Το πιθανότερο είναι πως ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός θα παίξει όπως κόντρα στη Λάτσιο, ξεκινώντας με τους Λοσάνο, Ζιελίνσκι και Ινσίνιε πίσω από τον Μέρτενς, ο οποίος θα έχει ξανά έναν ρόλο σαν ψευτοεννιάρι.

Η Σασουόλο από την πλευρά της εξελίσσεται σε φονέας των γιγάντων. Μετά το μεγάλο διπλό στο Τορίνο επί της Γιουβέντους με 2-1 στις 27 Οκτωβρίου, κέρδισε την Κυριακή και στο Μιλάνο, 3-1 τη Μίλαν. Τα κατάφερε μάλιστα παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο απέναντι στους "ροσονέρι".

Σασουόλο - Νάπολι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Γενικά, το σύνολο του Αλέσιο Ντιονίζι αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο, παίζει χωρίς κόμπλεξ απέναντι στους μεγάλους και είναι από τις πιο "ζημιάρες" ομάδες της κατηγορίας. Τα παιχνίδια της είναι κατά κανόνα γεμάτα, μετρώντας οχτώ σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα, όλα με Goal/Goal.

Στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, η Σασουόλο εμφάνισε εννιά over 2,5 και βρήκε δίχτυα σε όλες. Στον αντίποδα η Νάπολι σε 14 ματς στο πρωτάθλημα έμεινε άσφαιρη μόνο στο εκτός έδρας 0-0 με τη Ρόμα. Σε όλα τα άλλα σκόραρε, δέκα φορές μάλιστα από δύο γκολ και πάνω.

Η αγωνιστική τους συμπεριφορά και η ευκολία με την οποία σκοράρουν προμηνύουν ότι πάμε για ένα γεμάτο ματς με σκορ εκατέρωθεν. Αλλωστε, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από την παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Οι τελευταίες έξι συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα στην έδρα της Σασουόλο έληξαν με Goal/Goal. Εξάλλου, η Νάπολι έχει σκοράρει και στις οχτώ επισκέψεις της στη συγκεκριμένη έδρα από το 2014 και μετά.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι πρόκειται για παιχνίδι που ξεκινάει από το 1-1, με το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και over 2,5 να προσφέρεται στο 1.84.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σασουόλο - Νάπολι: Goal/Goal και Over 2,5 (απόδοση 1.84), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ