ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Στουτγάρδη - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση - Για το πρώτο διπλό στο 3.10

Ο άσος της Λειψίας Αντρέ Σίλβα πανηγυρίζει κόντρα στη Στουτγάρδη
Ο Αντρέ Σίλβα πανηγυρίζει κόντρα στη Στουτγάρδη © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία ψάχνει το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα και θα το επιδιώξει στην έδρα της Στουτγάρδη, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Αντρέ Σίλβα.

Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Bundesliga απόψε, μεταξύ αυτών η έξοδος της πληγωμένης Μπάγερν στην Κολωνία και το γειτονικό ντέρμπι της Γκλάντμπαχ με τη Λεβερκούζεν.

Με τη σειρά της, η Λειψία παίζει σήμερα στη Στουτγάρδη (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) και θα επιδιώξει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τον περασμένο Απρίλιο!

Στουτγάρδη - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι "ταύροι" τρέχουν ένα αφύσικο σερί 11 αγώνων χωρίς διπλό στην Bundesliga, αν αναλογιστούμε πως είναι μία ομάδα που στοχεύει στην πρώτη τετράδα και έχει μαζί με την Ντόρτμουντ το καλύτερο ρόστερ στη Γερμανία, μετά από αυτό της Μπάγερν.

Για τη Λειψία, η έξοδος στο Champions League είναι αυτοσκοπός στο β' γύρο και βάσει xGoals αναμένεται να διορθώσει τη βαθμολογική της θέση, αφού όπως είχαμε αναφέρει ξανά, είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες της κατηγορίας. Έχει συνολικά xGoals 40,56, περισσότερα δηλαδή ακόμη και από τη δεύτερη Ντόρτμουντ (38,62), ενώ τα xPoints της είναι 31,92, δηλαδή υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον έξι βαθμούς παραπάνω από τους 25 που έχει σήμερα.

Το θετικό είναι πως η Λειψία ξεκίνησε καλά το 2022, κερδίζοντας εύκολα με 4-1 την ανταγωνιστική Μάιντς, την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα παίζει στην έδρα της Στουτγάρδης, η οποία από το ξεκίνημα της σεζόν κινείται σε ρηχά νερά.

Προγνωστικά Γερμανία: Γκάζια από τον Ματαράτσο

Οι Σουηβοί στην πρεμιέρα τους για το 2022, κόλλησαν στο 0-0 στην έδρα της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ κι έχασαν μία σημαντική ευκαιρία να πάρουν μία βαθιά βαθμολογική ανάσα. Μάλιστα, η εμφάνιση ήταν τόσο προβληματική, όπου ο τεχνικός της Στουτγάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, για πρώτη φορά έκανε αρνητικά σχόλια εναντίον των παικτών του, στη συνέντευξη Τύπου!

Συγκεκριμένα, ο Ματαράτσο χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις κατηγορίες. Σε αυτούς που απέδωσαν τα αναμενόμενα, σε εκείνους που προσπάθησαν, αλλά δεν βρίσκονται στην επιθυμητή φόρμα για να προσφέρουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και σε εκείνους, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης για το σύλλογο.

Εν ολίγοις, ο Ματαράτσο έκανε λόγο για αδιάφορος ποδοσφαιριστές, χωρίς βέβαια να τους κατονομάσει. Σε κάθε περίπτωση, έβαλε άγριο χέρι στην ομάδα του, καθώς η Στουτγάρδη από εκεί που ήταν πέρυσι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, φέτος κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στουτγάρδη - Λειψία: Στοιχηματική Πρόταση

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η Λειψία έχει την ευκαιρία απόψε να πετύχει το πρώτο της διπλό, δεδομένου άλλωστε ότι έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Στουτγάρδη και είναι αήττητη σε επτά συναντήσεις τους (6-1-0) ανεξαρτήτως έδρας.

Το διπλό παίζει στο 1.65, ωστόσο μπορεί να φτάσει ακόμη και το 3.10 αν συνδυαστεί με γκολ του Αντρέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος στράικερ, μετά την απομάκρυνση του Μαρς άρχισε να βρίσκει τη φόρμα του και φαίνεται πως αποδίδει καλύτερα με τον νέο τεχνικό, Ντομένικο Τεντέσκο. Ο πρώην άσος της Αϊντραχτ στα τελευταία επίσημα παιχνίδια, βρήκε δίχτυα κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Γκλάντμπαχ, Άουγκσμπουργκ εσχάτως απέναντι στη Μάιντς, όπου σκόραρε δις.

Συνολικά φέτος, έχει επτά γκολ στο πρωτάθλημα, ένα εξ αυτών στον πρώτο γύρο με τη Στουτγάρδη και τρία στην Ευρώπη, αρχίζοντας σιγά σιγά να κάνει απόσβεση στη μεγάλη καλοκαιρινή επένδυση της Λειψίας, που ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ για να τον φέρει από τη Φρανκφούρτη, στη Σαξονία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Λειψία: 2 & Να σκοράρει ο Αντρέ Σίλβα (απόδοση 3.10), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ