BET CORNER

Στον πυρετό του Άνφιλντ

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ στη μεγάλη μάχη της Premier League
Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ στη μεγάλη μάχη της Premier League Ⓒ 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δούμε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ να παλεύουν για το πρωτάθλημα, αν και η Σίτι σίγουρα διαφωνεί. Ο Θέμης Καίσαρης για τη μεγάλη μάχη του Άνφιλντ.

Το Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ είναι ούτως ή άλλως το ματς που καθηλώνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Πάντα, ανεξαρτήτως βαθμολογίας. Αλλά που ήρθε η ώρα να το δούμε κι αυτό, τις δύο μεγάλες ομάδες να κοντράρονται ενώ βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Το φοβερό είναι πως οι δύο αιώνιοι της Αγγλία σπάνια έχουν κοντραριστεί για το πρωτάθλημα. Μόνο εννέα σεζόν οι δυο τους έχουν τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις.

Η κόντρα τους είναι άσβεστη, αλλά στην ουσία Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ απλώς άλλαζαν θέσεις. Από τη μία δυναστεία στην άλλη, από τη μία εποχή κυριαρχίας στην επόμενη.

Φέτος φαίνεται πως μπορεί να τις δούμε και να μάχονται για τον τίτλο. Βέβαια, στον Ζοσιμάρ εξηγήσαμε πως η Σίτι δύσκολα θα το αφήσει να συμβεί, αλλά αυτή είναι μια κουβέντα που αφορά το μέλλον, την μάχη μέχρι την άνοιξη.

Ο,τι κι αν γίνει μέχρι τότε, την Κυριακή στις 18.30 (COSMOTE SPORT 2 HD) το Άνφιλντ φλέγεται, έστω και άδειο.

Η ομάδα που έρχεται με φόρα είναι η Γιουνάιτεντ, αφού η Λίβερπουλ πέταξε στα σκουπίδια το ευνοϊκό πρόγραμμα που είχε στις γιορτές. Οι Κόκκινοι άφησαν επτά βαθμούς απέναντι σε Γουέστ Μπρομ, Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον, η Γιουνάιτεντ δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει την ευκαιρία και προσπέρασε.

Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στη Λίβερπουλ το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας δημιουργεί προβλήματα παντού, στην ανάπτυξη, στο κέντρο, στην επίθεση. Η ομάδα του Κλοπ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μάτιπ, ώστε να έχει έστω ένα κανονικό στόπερ στο γήπεδο.

Αν όχι, ένα πιθανό δίδυμο Φαμπίνιο - Χέντερσον θα έχει δύο αμυντικούς μέσους στην άμυνα, άρα και δυσλειτουργία στο κέντρο. Η Λίβερπουλ προσπαθεί να καλύψει το σώμα της με πετσέτα προσώπου: δεν γίνεται κάτι, περισσεύει.

Βούτυρο στο ψωμί της Γιουνάιτεντ, που έχει το καλύτερο ρεκόρ της κατηγορίας εκτός έδρας. Υπομονή πίσω από την μπάλα, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ και πάμε.

Η Λίβερπουλ χαρίζει φάσεις στην κόντρα ακόμα και απέναντι σε ομάδες σαν την Γουέστ Μπρομ ή τη Νιουκάστλ. Θα είναι περίεργο αν δεν συμβεί και απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Στα μεγάλα ματς επιλέγουμε αυτό που θέλουμε, ο καθένας παίζει τη νίκη της ομάδας του και οι οπαδοί της Σίτι παίζουν το Χ. Επειδή σημασία έχει το ματς και όχι τόσο το στοίχημα, πάμε με το χαλαρό over που δίνει 1.67 στη Stoiximan.

ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΟΣΑ ΠΑΝΕ

Παρόμοια επιλογή κάνουμε και στο Λιντς - Μπράιτον, το Σάββατο στις 17.00 (COSMOTE SPORT 2 HD). Η ομάδα του Μπιέλσα είναι ο ορισμός του όσα έρθουν κι όσα πάνε, ζει και πεθαίνει με το στιλ της. Την ίδια ώρα η Μπράιτον έχει βάλει έξι γκολ κάτω από τα expected, κάποια στιγμή πρέπει να τα βρει αυτά τα γκολ.

Κουραστήκαμε να περιμένουμε την Μπράιτον να μας δικαιώσει σε αποτέλεσμα, πάμε με το over 3.5 που δίνει 2.45 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ