STOIXIMAN BET

Stoiximan Master Weekly έως 50.000€ & Derby Edition έως 10.000€, εντελώς δωρεάν* αυτό το ΣΚ!

Ο Λορέντσο Ινσίνιε κόντρα στη Λέστερ
Ο Λορέντσο Ινσίνιε © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Σαββατοκύριακο έφτασε με… διπλό Stoiximan Master!

Το Stoiximan Master συνεχίζει να συναρπάζει και αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται… διπλό! Αρχικά με 6 αναμετρήσεις στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ, με προθεσμία συμμετοχής το πρώτο ματς (16/10, 16:30).

WEEKLY EDITION 16-17/10

Ντόρτμουντ vs Μάιντς

Λάτσιο vs Ίντερ

Νάπολι vs Τορίνο

Μπαρτσελόνα vs Βαλένθια

ΠΑΣ Γιάννινα vs Ολυμπιακός

Γιουβέντους vs Ρόμα

Όποιος βρει και τα 6 σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότεροι κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει όμως και το Stoiximan Master σε ένα αγώνα όπου βρίσκεις σκορ και πρώτο σκόρερ και διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 10.000€! Η προθεσμία για συμμετοχή στο Derby Edition είναι μέχρι και τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και την Μπάγερν Μονάχου (17/10, 16:30).

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Παναθηναϊκός - Ιωνικός το βράδυ του Σαββάτου (16/10, 20:30)

Η δράση επιστρέφει στη Super League μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων. Το βράδυ του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό. Ένα παιχνίδι που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί πολύ επικίνδυνο για την ομάδα του, που βρίσκεται ωστόσο σε καλό μομέντουμ μετά την ευρεία νίκη (5-1) επί του Βόλου και το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του 'Γ. Καραϊσκάκης'. Ο Ιωνικός είναι σκληροτράχηλος, έχει κρατήσει το 'μηδέν' στην άμυνα στα τρία από τα πέντε παιχνίδια του και ηττήθηκε μόνο στα δύο που έμεινε με δέκα παίκτες.

Δεν θα είναι εύκολο για τους 'πράσινους' να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Θα χρειαστούν καλές συνεργασίες και αποτελεσματικότητα στο '1vs1', στοιχεία που προσφέρει απλόχερα στο τριφύλλι ο Ματέους Βιτάλ. Να δώσει μια ασίστ στο ματς ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


TAGS STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ