DAILY BET

Στοχευμένη η επιλογή Ματσάρι από την διοίκηση της Κάλιαρι

Ο Βάλτερ Ματσάρι ως προπονητής της Ίντερ
Ο Βάλτερ Ματσάρι ως προπονητής της Ίντερ © 2014 SERGEI CHUZAVKOV / AP IMAGES

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, καθώς έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε Σέριε Α, Λα Λίγκα και Σαμπιονά. Πάμε να δούμε τις τρεις επιλογές που ξεχώρισα.

Η εποχή Ματσάρι ξεκίνησε θετικά για την Κάλιαρι. Στο ντεμπούτο του, ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα του να στέκεται εκπληκτικά στο Ολίμπικο, να πλησιάζει τη νίκη και στο τέλος να παίρνει την ισοπαλία με 2-2 σε ένα παιχνίδι με xg 1,73-1,92.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζει η Κάλιαρι. Ο κυνικός Ματσάρι φαντάζει μία στοχευμένη επιλογή, καθώς πρέπει να μάθει μία θεαματική ομάδα, να κερδίζει με συνέπεια. Το επιθετικό δίδυμο των Κεϊτά Μπαλντέ, Ζοάο Πέδρο είναι για μεγάλα πράγματα και δύσκολα να αντιμετωπιστεί από την νωθρή Έμπολι. Είναι περίεργο που το μεγάλο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους δεν της έδωσε την παραμικρή ώθηση. Προέρχεται από δύο δίκαιες εντός έδρας ήττες από Βενέτσια και Σαμπντόρια. Ο άσος της Κάλιαρι στο 2,02 στο μέσο ορο των εταιριών.

Έφυγε ψυχολογικά κερδισμένη από το Παρίσι

Η Λιόν έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στο Παρίσι. Ψυχολογικά βγήκε κερδισμένη, όμως ένα αστείο πέναλτι που δόθηκε στον Νείμάρ, έφερε την ισοφάριση και επέτρεψε στην Παρί να ψάξει στο τέλος την ανατροπή. Το κακό ξεκίνημα οδήγησε τον ιδιοκτήτη Ολάς να ενισχύσει το ρόστερ, με τους Μπόατεν, Σακίρι και σιγά σιγά γύρισαν και τα αποτελέσματα. Τυχερή νίκη πριν μπουν οι μεταγραφές, με 0-1 στην έδρα της Ναντ, πιο εύκολη απ' ό,τι δικαιούταν με 3-1 εντός επί του Στρασβούργου και ήρθε το διπλό στην Γλασκώβη με 2-0 επι της Ρέιντζερς και η πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Παρί. Η Τρουά αναμένεται να κάνει και κάποιες αλλαγές. Είναι στο καλύτερο της σημείο από το ξεκίνημα της σεζόν η Λιόν, ο άσος με over 1,5 στο 1,55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Άδειασε με την νίκη στο ντέρμπι

Έχω την αίσθηση πως η Λανς άδειασε από την νίκη που πέτυχε απέναντι στην μισητή Λιλ. Έσπασε μία αρνητική παράδοση πολλών ετών, κάτι που το είχε ανάγκη ο σύλλογος και πανηγυρίστηκε πολύ έντονα. Ο τεχνικός Έζ, στο τέλος του αγώνα δήλωσε "είναι απερίγραπτή η χαρά, είδα συνεργάτες μου και φίλους να κλαίνε στο τέλος του παιχνιδιού". Νίκη που ήρθε μέσα από μία συντηρητική προσέγγιση. Κέρδισε 1-0 παιχνίδι με xg 0,49-1,21. Υπήρξαν επεισόδια στο ημίχρονο, που έφεραν τιμωρία, κεκλεισμένων δύο αγωνιστικών στην έδρα της Λανς. Απέναντι στο φορμαρισμένο και γεμάτο με επιθετικές λύσεις Στρασβούργο, θα παίξει χωρίς την βοήθεια του κόσμου. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Στεφάν, αρχίζει και απολαμβάνει το βάθος που έχει το ρόστερ σε επιθετικές λύσεις. Ντιαλό, Αζόργκ, Γκαμεϊρο, είναι μία πολύ υψηλού επιπέδου επιθετική τριάδα που δεν διαθέτουν ούτε ομάδες που παλεύουν για την Ευρώπη. Λογικά σήμερα, θα ξεκινήσει το δίδυμο Ντιαλό, Αζόργκ και θα έρθει από τον πάγκο ο Γκαμεϊρό. Το Χ2Δ στο 1,80 στο μέσο όρο των εταιριών.

21.45 Κάλιαρι-Έμπολι 1

22.00 Λιόν-Τρουά 1 Over 1,5.

22.00 Λανς- Στρασβούργο Χ2Δ

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ