ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Στο 3.75 να προσπεράσει ο Γκριεζμάν τον Πλατινί στην 100η συμμετοχή του

Ο Αντουάν Γκριεζμάν κόντρα στη Φινλανδία
Ο Αντουάν Γκριεζμάν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συμπληρώνει απόψε 100 διεθνείς συμμετοχές και σίγουρα θα ήθελε να συνδυάσει αυτό το ορόσημο με ένα γκολ. Σε τιμές άνω του 3,70 το anytime του.

Ο τελικός του Nations League ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία (21:45 COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV και Live από το SPORT24) ασφαλώς αποτελεί μία πολύ σημαντική και ιδιαίτερη στιγμή για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος θα συμπληρώσει απόψε 100 διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα των «τρικολόρ».

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θα ήθελε πολύ να συνδυάσει αυτό το ορόσημο καριέρας με ένα γκολ, προσπερνώντας παράλληλα τον Μισέλ Πλατινί στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της Γαλλίας, όλων των εποχών. Αυτήν τη στιγμή, ο Γκριεζμάν με 41 γκολ έχει ακριβώς την ίδια επίδοση με τον Πλατινί και ψάχνει άλλο ένα για να περάσει μόνος τρίτος πίσω από τους Τιερί Ανρί και Ολιβιέ Ζιρού, που έχουν 51 και 46 αντίστοιχα.

Ως γνωστόν, ο 30χρονος επιθετικός μεταμορφώνεται πάντα προς το καλύτερο όποτε παίζει με την εθνική Γαλλίας και μέσα στο 2021 σε 13 παιχνίδια με τους «τρικολόρ» έχει σημειώσει οχτώ τέρματα! «Πάντα μου αρέσει να παίζω για την εθνική Γαλλίας, είμαι περήφανος που φοράω αυτά τα χρώματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν πριν τον τελικό του Nations League με αφορμή ότι απέχει μόλις 10 γκολ από τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών για τη Γαλλία, Τιερί Ανρί.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γκριεζμάν όλη του την καριέρα αγωνίζεται στην Ισπανία, επομένως το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με γνώριμα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο συμπαίκτης του στην Ατλέτικο, Κόκε, σίγουρα θα του δώσει έξτρα κίνητρο.

Το anytime του Γκριεζμάν μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και σε τιμές άνω του 3.70 και είναι μία επιλογή που αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

21:45 Ισπανία - Γαλλία Γκριεζμάν anytime (3.75)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ