ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο 2-0 ησύχασα κι εγώ μαζί με τους Ολλανδούς

Στο 2-0 ησύχασα κι εγώ μαζί με τους Ολλανδούς
AP PHOTO/PETER DEJONG, POOL

Ο Βέγκχορστ και το 2-0 των "οράνιε" που μας λύτρωσε. Με το Δύο και… ταμείο* της Stoiximan μπορείς να κερδίσεις πριν ο ρέφερι σφυρίξει λήξη αγώνα.

Το Euro 2020 βρίσκεται στις επάλξεις, τα γήπεδα σφύζουν από ζωή και παρακολουθούμε εικόνες που ομολογουμένως μας είχαν λείψει. Αν μη τι άλλο το να παρακολουθείς μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση με κόσμο στις κερκίδες και στους περιβάλλοντες χώρους είναι εικόνες που λίγο έλειψε να ξεχάσουμε λόγω του ιού. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ίσον γιορτή και διασκέδαση.

Το καλοκαίρι όλοι λίγο πολύ θέλουμε να παρακολουθούμε τα μεγάλα αθλητικά events. Ο παλμός και το hype που χτυπούν κόκκινο δεν σε αφήνουν αδιάφορο, θες να παίρνεις κι εσύ μέρος στις κουβέντες στις παρέες και στη δουλειά.

Μετά από μια μέρα στο γραφείο γεμάτη μπάλα, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου προσπαθούσα να βρω μια αφορμή για να παρακολουθήσω το Ολλανδία - Ουκρανία με μεγαλύτερη θέρμη. Με καθυστέρηση συνειδητοποιώ τι ημερομηνία έχουμε -δεν είναι της παρούσης να σχολιάσω τη γενικότερη αφηρημάδα μου- αφού το Σάββατο είχαμε 13 Ιουνίου και το 13 είναι το αγαπημένο μου νούμερο.

Έχω μια παράδοση, όταν το ημερολόγιο γράφει 13 του μήνα ρίχνω κάτι ψιλά σ’ ένα μονό ματς ως γούρι. Μια παράδοση που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια περίπου και τη διατηρώ ακόμα και σήμερα. Μπήκα στο app της Stoiximan, επέλεξα τη νίκη των Οράνιε και έκατσα αναπαυτικά να παρακολουθήσω το ματς. Χωρίς νικητή το πρώτο μέρος, αλλά είχαμε χρόνο. 1-0 ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στο 52’, 2-0 ο παικταράς Βέγκχορστ στο 58’ που φέτος με έχει πληρώσει τόσες φορές με την ονειρεμένη σεζόν στη Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga.

Στο 2-0 ησύχασα κι εγώ μαζί με τους Ολλανδούς
PIROSCHKA VAN DE WOUW/POOL VIA AP

Το έκανε για άλλη μια φορά. Λήξη αγώνα από το 58’, ταμείο συν και μπορούσα με την ησυχία μου να φάω τα σουβλάκια μου χωρίς παραπάνω αγωνία. Θα μου πείτε “τι λέει τώρα αυτή;”. Με το Δύο και… ταμείο* της Stoiximan μπορείς να κερδίσεις πριν ο ρέφερι σφυρίξει λήξη αγώνα.

Ξέγνοιαστος από το 58'

Στο 75’ ο Γιαρμολένκο έκανε το 2-1 μ’ ένα αδιανόητο σουτ εκτός περιοχής, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιάρεμτσουκ με πολύ όμορφη κεφαλιά έβαλε στο κόλπο τους Ουκρανούς με το 2-2. Το ματς από εκεί και πέρα πήρε… φωτιά, εγώ όμως ξέγνοιαστος αφού το παιχνίδι έγινε πιο έντονο και δεν είχα ουδεμία αγωνία. Ο φοβερός και ο τρομερός Ντάμφρις στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και οι Οράνιε μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση. Χαμόγελα για τον Ντε Μπουρ που τα… έχει ακούσει, νίκη από το 58’ για εμάς, ενώ η παράδοση για άλλη μια φορά με το αγαπημένο 13 διατηρήθηκε. Τέτοιες παραδόσεις πώς να… σπάσουν, ειδικά με το Δύο και… ταμείο*.

Με το "Δύο και… ταμείο"* μπορείς, με ένα οποιοδήποτε στοίχημα (μονό, παρολί, σύστημα ή/και MatchCombo) πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά Τελικού Αποτελέσματος (1 ή 2) και αν η ομάδα σου προηγηθεί με 2 γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, να κερδίσεις αυτόματα χωρίς να περιμένεις τη λήξη του!

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για:

  • Τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις: Euro, Copa America, Champions League, Europa League, Greek Superleague, English Premier League, Italian Serie A, Spanish Primera Division, German Bundesliga.
  • Την αγορά ποδοσφαίρου Τελικό Αποτέλεσμα και για αποτέλεσμα νίκης 1 ή 2 (της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας).
  • Μονά, παρολί, συστήματα και MatchCombo στοιχήματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ