ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Στατιστικά για 1.87 στο Σπέτσια -Τζένοα

Ο Τζούλιο Ματζόρε της Σπέτσια κόντρα στον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο στη Serie A
Ο Τζούλιο Ματζόρε της Σπέτσια κόντρα στον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Σπέτσια φιλοξενεί την Τζένοα για τη 10η αγωνιστική της Serie A και το σερί τους "φωνάζει" για παιχνίδι με τα γκολ.

Σπέτσια και Τζένοα είναι δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους στη Serie A, αφού και οι δύο παλεύουν για την παραμονή τους (19:30 Cosmote Sport 2 HD, από το Live SPORT24).

Η Σπέτσια προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην έδρα της Σαμπντόρια, ενώ η Τζένοα μετά την ήττα με 3-2 στο Τορίνο συμπλήρωσε αισίως έξι αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-3)! Το παιχνίδι θεωρείται εξάποντο και λογικά το σετ είναι κλειστό με τον άσο να προσφέρεται φαβορί σε τιμές άνω του 2.35.

Serie A: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αμφότερες μέχρι στιγμής προσφέρουν γεμάτα παιχνίδια στη Serie A με μπόλικο θέαμα και πολλά γκολ. Είναι ενδεικτικό ότι και οι δύο μετρούν 8/9 over 2,5 στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Σπέτσια μάλιστα να φέρνει έξι διαδοχικά.

Επίσης, ισοπαλία έχουμε και στα G/G, αφού και οι δύο έχουν εμφανίσει 7/9 στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Πέρυσι στο μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο τη Σπέτσια το G/G είχε βγει από το 16ο λεπτό!

Φυσικά θα πρέπει να υπολογίσουμε και την εξαιρετική φόρμα του φορ της Τζένοα Ματία Ντέστρο, ο οποίος σε έξι συμμετοχές φέτος έχει σημειώσει συνολικά έξι γκολ, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα μόνο κόντρα στη Φιορεντίνα.

Με βάση τη συμπεριφορά τους στις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά και την ανάγκη που έχουν και οι δύο για τη νίκη, το 1.87 στο συνδυαστικό στοίχημα G/G και over 2,5 μοιάζει απόλυτα εφικτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια – Τζένοα: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.87), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ