BIG GAMES BET

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ματς

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ευρωπαϊκή βραδιά απόψε με τον Ολυμπιακό να παίζει στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, έχοντας ασφαλώς ως στόχο, την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Το 1-1 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς, στην οποία οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι μεν το φαβορί, ωστόσο η απόδοση του διπλού έχει ανέβει αισθητά συγκριτικά με το άνοιγμα. Είναι χαρακτηριστικό πως από το 2.10-2.15, πλέον η νίκη των "ερυθρόλευκων" παίζει στο 2.40+.

Αυτή η διόρθωση οφείλεται τόσο στην εικόνα του πρώτου αγώνα, όσο κυρίως στα αρκετά προβλήματα απουσιών (Σωκράτης, Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Καμαρά, Χουάνγκ) που έχει να αντιμετωπίσει ο Κάρλος Κορμπεράν.

Σλόβαν - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απουσίες βέβαια υπάρχουν και στην πλευρά της Σλόβαν, καθώς είναι εκτός ξανά ο κορυφαίος της εξτρέμ Βάις. Επίσης, είναι τραυματίες οι δημιουργικοί χαφ Ραμπιού και Χόλμαν, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου η Σλόβαν παρατάχθηκε με επτά αλλαγές και κέρδισε 3-0 την Σκάλιτσα, χτύπησε και ο εξτρέμ Τσάβριτς. Ο Σέρβος δίνεται αμφίβολος για απόψε προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στον τεχνικό Βλάντιμιρ Βάις.

Το θετικό για τους πρωταθλητές Σλοβακίας είναι ότι εξέτισε ο βασικός φορ Σάπονιτς, ο οποίος έλειψε από το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, με συνέπεια να παίξει στην κορυφή της επίθεσης ο εξτρέμ Γκριν, ο οποίος μάλιστα σκόραρε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, στη Σλόβαν υπάρχει ένας προβληματισμός αναφορικά με τους επιθετικούς της. Σε εννιά επίσημα ματς φέτος, έχει πάρει μόλις ένα γκολ από τους τρεις καθαρόαιμους στράικερ (Σάπονιτς, Ραμίρες, Μέντβεντ) που διαθέτει κι αυτό με πέναλτι. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ραμίρες μπήκε αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για το 2-1, πλασάροντας αδύναμα μπροστά από τον Βατσλίκ.

Από την άλλη και ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμη να αναπτύξει επιθετικούς αυτοματισμούς. Ούτως ή άλλως, οι "ερυθρόλευκοι" αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή μέχρι ο Κάρλος Κορμπεράν να περάσει κομμάτια της φιλοσοφίας του στο αγωνιστικό πλάνο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει προς το παρόν το εύκολο γκολ, αναγκαστικά πρέπει να χτίσει την πρόκριση μέσα από την άμυνά του. Το ιδανικό σενάριο θα είναι να κρατήσει στο μηδέν τους Σλοβάκους για να του αρκεί ένα τέρμα προκειμένου να προκριθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, ταβάνι της Σλόβαν μοιάζει το ένα γκολ, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αναμένεται να είναι αρκετά προσεκτικός και μετρημένος απόψε για να μη δώσει δικαιώματα. Στο 1.40 το Under 1,5 των Σλοβάκων. Στο 1.95 σε combo με την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει απολύτως λογική επιλογή το anytime του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ μπορεί να μην ξεκίνησε σε κανένα από τα πρώτα τρία ματς του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, την περασμένη Πέμπτη πάντως, υπενθύμισε πως παραμένει δεινός εκτελεστής κι ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μόλις ένα άγγιγμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού, στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με συνολικά 17 γκολ. Ακόμη λοιπόν κι αν χρησιμοποιηθεί ξανά ως αλλαγή, είναι ικανός σε μικρό διάστημα να κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό. Στο 2.50 να σκοράρει ο Ελ Αραμπί και στη Σλοβακία, όπως το είχε κάνει και στο περσινό 2-2 με τη Σλόβαν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Under 1,5 η Σλόβαν & Πρόκριση Ολυμπιακός (απόδοση 1.95), 21:30
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Ελ Αραμπί Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 21:30
TAGS BIG GAMES BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ