ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Σημαντική πτώση στον άσο της Φράιμπουργκ, ανέβηκε πάνω από το 1.90 το διπλό της Λειψίας

Ο άσος της Φράιμπουργκ, Βιντσέτσο Γκρίφο
Ο Βιντσέτσο Γκρίφο © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλη πτώση απόδοσης στο Φράιμπουργκ - Λειψία, κλείνει αισθητά το σετ και στέλνει μήνυμα για την κόντρα στο 1.90.

Σημαντική πτώση απόδοσης παρατηρείται στο παιχνίδι Φράιμπουργκ – Λειψία για την Bundesliga (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Ο άσος άνοιξε σε τιμές μεταξύ 4.50 και 5.00 και πλέον έχει κατρακυλήσει μεταξύ 3.90 και 4.00. Σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες η μεταβολή της απόδοσης του άσου ξεπερνάει ακόμη και το 20% (!), με το διπλό πλέον να ξεπερνάει το 1.90

Είναι προφανώς πως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν είχαν ενσωματώσει αρχικά στο σετ τη βασική ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα, δηλαδή το γεγονός ότι η Φράιμπουργκ εγκαινιάζει απόψε επίσημα το νέο της γήπεδο, το Europa-Park.

Μετά από 67 ολόκληρα χρόνια στο Dreisamstadion, η Φράιμπουργκ μετακομίζει σε νέα υπερσύγχρονη έδρα και αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω ως σύλλογος. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Φράιμπουργκ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Bundesliga έπειτα από επτά αγωνιστικές, επίδοση που κάνει για πρώτη στην ιστορία της.

Γενικά, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ βρίσκεται στα καλύτερά της και το απέδειξε και κατά τη διάρκεια της διακοπής, όπου στα ανεπίσημα εγκαίνια του Europa-Park, κέρδισε σε φιλικό με 3-0 την πρωτοπόρο της Β’ Γερμανίας, Σαν Πάουλι.

Στον αντίποδα, η Λειψία δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα περσινά της στάνταρ. Η αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελζμαν την έχει επηρεάσει και ο νέος τεχνικός, Τζέρι Μαρς προς το παρόν ψάχνεται, με συνέπεια η Λειψία σε όλα τα ζόρικα ματς να έχει αποτύχει. Συν τοις άλλοις, οι "ταύροι" είχαν διψήφιο αριθμό διεθνών στη διακοπή των εθνικών, άρα η προετοιμασία τους έγινε μετ’ εμποδίων, ενώ την Τρίτη ακολουθεί και παιχνίδι πρόκληση στο Champions League, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η τάση των αποδόσεων στέλνει το μήνυμα για την κόντρα με τη διπλή ευκαιρία της Φράιμπουργκ να βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο 1.90 κατά μέσο όρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
16:30 Φράιμπουργκ - Λειψία: 1Χ (1.90)

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ