DAILY BET

Προγνωστικά NBA: Σέλτικς - Χιτ, Game 6, ραντεβού με την ιστορία

May 23, 2022: Miami Heat guard Tyler Herro drives the ball against Boston Celtics forward Derrick White during the first half of Game 1 of his Eastern Conference final playoff game at FTX Arena on Tuesday, May 17, 2022 in Miami. - ZUMAm67_ 20220523_zaf_m67_003 Copyright: xJohnxMccallx
May 23, 2022: Miami Heat guard Tyler Herro drives the ball against Boston Celtics forward Derrick White during the first half of Game 1 of his Eastern Conference final playoff game at FTX Arena on Tuesday, May 17, 2022 in Miami. - ZUMAm67_ 20220523_zaf_m67_003 Copyright: xJohnxMccallx IMAGO/ZUMA WIRE

Περισσότερα από 580 στοιχήματα & Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan για το αποψινό ματς! Ανάλυση & προγνωστικά.

Οι "Κέλτες" της Βοστώνης βρίσκονται ένα παιχνίδι μακριά από την επιστροφή στους τελικούς του ΝΒΑ, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία τους παρουσία. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι Χιτ παίζουν απόψε τον δικό τους τελικό επιβίωσης και θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το πάρτι στη Beantown.

Είναι μια πραγματική ανατολική σειρά. Φυσική, γεμάτη ένταση, με τις άμυνες να παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Δύο σπουδαίες ομάδες, δύο μεγάλοι οργανισμοί με ξεχωριστό fanbase και μεγάλη παράδοση να τους ακολουθεί. Το 2-3 ίσως δεν απεικονίζει ακριβώς την πραγματικότητα του παρκέ. Οι Σέλτικς έχουν κερδίσει κατά κράτος το Μαϊάμι, επικρατώντας σχεδόν σε όλους τους στατιστικούς τομείς ενώ παράλληλα έχουν κλείσει υπέρ τους τις 17 από τις 20 συνολικά περιόδους που έχουν παιχτεί σε αυτούς τους τελικούς.

Super ενισχυμένες αποδόσεις: Jayson Tatum & Jaylen Brown 10+ Εύστοχα Τρίποντα στο 4.75 από 3.50

Η άμυνα της Βοστώνης έχει δώσει "κόλαση" στους Χιτ. Το μέγεθος των Κελτών, οι συνεργασίες, η ανθεκτικότητα και οι άψογοι αυτοματισμοί έχουν κατεβάσει την παραγωγική δυναμική του Μαϊάμι στο πάτωμα. Ο Τζίμι Μπάτλερ (ερχόμενος από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο τρίτο ματς) μετράει 9.5 πόντους με 7/32 σουτ εντός πεδιάς στα δύο τελευταία ματς ενώ η ομάδα της Φλόριντα σουτάρει με μόλις 29% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου στη σειρά (25% στα δύο τελευταία παιχνίδια). Όπως είχαμε πει στο ξεκίνημα των ανατολικών τελικών από αυτό εδώ το βήμα, χωρίς τρίποντο θα είναι δύσκολο να ανοίξει αυτή η άμυνα και οι Χιτ να κρατηθούν όρθιοι σε βάθος χρόνου.

Ο Έρικ Σποέλστρα δεν έχει καταφέρει να πάρει αυτά που περίμενε από τους παίχτες-ρόλων του μέχρι στιγμής. Ο τραυματισμός του Τάιλερ Χίροου κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο του σε μια στιγμή όπου το Μαϊάμι θα πρέπει να ανεβάσει τους παραγωγικούς του δείκτες για να ανταγωνιστεί μια ομάδα με περισσότερο ταλέντο. Ο Ουντόκα κάνει καταπληκτική δουλειά. Έχει δύο μεγάλα αστέρια "εκεί", τον Χόρφορντ σε εξαιρετική κατάσταση να εμπνέει τους πάντες, τους Πρίτσαρντ-Ουάιτ να προσφέρουν τα μέγιστα από τον πάγκο και έναν Σμαρτ που καταθέτει ότι έχει παλεύοντας και με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Bet Builder με Μarcus Smart Ριμπάουντ 3+ και Marcus Smart Ασσίστ 5+ σε απόδοση 2.08 στη Stoiximan

Η αλήθεια είναι ότι η επίθεση της Βοστώνης δεν έχει ρολάρει ιδιαίτερα στη σειρά, αντιμετωπίζοντας τη δυναμική άμυνα των Χιτ. Όμως οι Κέλτες –παρά το γεγονός ότι παρουσιάζουν μεγαλύτερη ροπή στο λάθος- πηγαίνουν με μεγαλύτερη συχνότητα στη γραμμή των προσωπικών και εκτελούν με συνέπεια πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, έχοντας 4 παίχτες με ποσοστό της τάξεως του 38.5% και επάνω. Στη Βοστώνη ξέρουν ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα, ένα πολύ καλό αμυντικά παιχνίδι ίσως είναι αρκετό για να πνίξει τους Χιτ και να δώσει στους γηπεδούχους τον τίτλο της Ανατολικής Περιφέρειας.

Τα προγνωστικά μοιάζουν συντριπτικά υπέρ των Σέλτικς με βάση την εικόνα που έχει βγάλει η σειρά αυτή μετά από 5 ματς. Οι Κέλτες φαίνεται ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο ματσάρισμα και ο καθρέπτης του παρκέ συνηγορεί σε αυτό. Όμως μιλάμε για τους Μαϊάμι Χιτ. Σίγουρα όχι μια τυχαία ομάδα ή έναν τυχαίο οργανισμό. Οι παίχτες του Σποέλστρα δίνουν έναν αγώνα επιβίωσης σήμερα. Έχουν κερδίσει τέτοιους στο παρελθόν. Η απόδοση τους είναι επιεικώς μέτρια στα τελευταία δύο ματς όμως διαθέτουν τη σκληράδα, το μέταλλο και τον χαρακτήρα για να "γυρίσουν βράχους ανάποδα", ανατρέποντας το σκηνικό. Θα χρειαστούν X-Factors που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχουν (αφύπνιση Lowry, καλή βραδιά Strus ή επικό κουβάλημα από κάπταιν-Τζίμι) όμως θα μπουν για να ανταγωνιστούν και να διεκδικήσουν αυτές τις πιθανότητες που τους αναλογούν απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Bet Builder με Χάντικαπ Μαϊάμι Χιτ +11.5 και Πόντοι Over 190.5 σε απόδοση 2.12 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ