ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Για το ρεκόρ στο 4.00

Ο Γουόρντ-Πράους πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ σε αγώνα για την Premier League στο Σεντ Μέρις
Ο Γουόρντ-Πράους πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λέστερ σε αγώνα για την Premier League Ⓒ 2022 NEIL HALL-POOL PHOTO/ ASSOCIATED PRESS

Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ και ο Γουόρντ-Πράους έχει τη δυνατότητα απόψε να γράψει νέο ρεκόρ καριέρας αν σκοράρει.

Προσφέρει επιλογές το στοιχηματικό πρόγραμμα από την Αγγλία, καθώς υπάρχουν παιχνίδια σε όλες της κατηγορίες, την Championship, τη League 1 και τη League 2. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Premier League, η Σαουθάμπτον υποδέχεται απόψε την Μπρέντφορντ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος είναι φαβορί στο 2.10 κατά μέσο όρο, ενώ το διπλό βρίσκεται σε τιμές άνω του 3.65.

Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ: Προγνωστικά Αγγλία

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από κυπελλικές προκρίσεις, το περασμένο Σάββατο. Η Σαουθάμπτον απέκλεισε στην παράταση με 3-2 τη Σουόνσι, ενώ η Μπρέντφορντ δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Πορτ Βέιλ, την οποία κέρδισε με 4-1.

Για την ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ, το αποψινό ματς θα είναι το πρώτο για το πρωτάθλημα μέσα στο 2022. Είχε προηγηθεί το 1-1 με την Τότεναμ στις 28 Δεκεμβρίου. Οι "άγιοι" έχουν χάσει μόνο από την Αρσεναλ στα τελευταία έξι παιχνίδια τους (1-4-1) στην Premier League.

Γενικά, η Σαουθάμπτον έχει έφεση στις ισοπαλίες, αφού μαζί με την Μπράιτον, έχουν εμφανίσει τις περισσότερες (9) στην κατηγορία. Μέσα στο Σεντ Μέρις, μετράει έξι σε εννιά αγώνες, έχοντας χάσει μόνο από τη Γουλβς.

Η Μπρέντφορντ από την πλευρά της, μάζεψε οχτώ βαθμούς στα πρώτα τέσσερα εκτός έδρας ματς της σεζόν, στη συνέχεια όμως κέρδισε μόλις δύο στα επόμενα πέντε. Συνολικά πάντως, έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία για νεοφώτιστη, έχει χτίσει 12 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο ξέρει ότι πρέπει να πάρει κάτι απόψε, διότι ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ματς κόντρα σε Λίβερπουλ (εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός), Γουλβς (εντός) και Μάντσεστερ Σίτι (εκτός).

Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ: Στοιχηματική Πρόταση

Το ματς αναμένεται αρκετά αμφίρροπο και δεν αποκλείεται να καταλήξει ξανά στην ισοπαλία, όπως άλλωστε τα περισσότερα της Σαουθάμπτον φέτος. Στοιχηματικά πάντως, παρουσιάζει ενδιαφέρον το anytime του Γουόρντ-Πράους.

Ο 27χρονος αρχηγός της Σαουθάμπτον διανύει την καλύτερή του φάση μέσα στη σεζόν, αφού σκόραρε στα τελευταία τρία ματς για το πρωτάθλημα με Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ. Αν καταφέρει να βρει δίχτυα και απέναντι στην Μπρέντφορντ τότε για πρώτη φορά στην καριέρα του θα σημειώσει γκολ σε τέσσερις σερί παιχνίδια σε επίπεδο Premier League.

Ο ηγετικός Αγγλος χαφ, είναι ο εκτελεστής των πέναλτι για τους "άγιους" και από τη σεζόν 2018/19 έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους σκόρερ-μέσους του αγγλικού πρωταθλήματος, μετρώντας 25 γκολ. Στο 4.00 το ενδεχόμενο ο Γουόρντ-Πράους να σκοράρει και κόντρα στην Μπρέντφορντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ: Γουόρντ-Πράους Να σκοράρει (απόδοση 4.00), 22:00

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ