ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πτώση αουτσάιντερ σε Αγγλία και Σουηδία

Μπάλα ποδοσφαίρου σε αναμέτρηση της Premier League Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Δίχως μεγάλα ματς το πρόγραμμα της Τρίτης, ωστόσο υπάρχουν τρία αουτσάιντερ που καταγράφουν αξιοπρόσεκτη πτωτική πορεία στην αγορά. Οι αλλαγές αποδόσεων που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τρίτης.

(20:00) Τρέλεμποργκ - Λαντσκρόνα: Αναμέτρηση για τη Superettan Σουηδίας, ήτοι τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Ισόβαθμες στην πέμπτη θέση οι ομάδες, με τη Λαντσκρόνα να έχει το πλεονέκτημα λόγω της διαφοράς τερμάτων (+6, +4). Τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες η γηπεδούχος (0-2-2), ρεκόρ 2-0-3 τρέχει από την άλλη η Λαντσκρόνα. Πτώση 24% παρατηρείται στο διπλό, το οποίο από το 6.49, αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 4.93 κατά μέσο όρο στην αγορά. Πτώση που οφείλεται εν πολλοίς στη φόρμα της γηπεδούχου και όχι στο ιατρικό δελτίο, καθώς δεν υπάρχει κάποια αξιοπρόσεκτη απουσία.

(21:45) Τσέστερ - Μαρσκ: Αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Τσέστερ αγωνίζεται στη Νάσιοναλ Λιγκ Βορρά, ενώ η Μαρσκ βρίσκεται τρεις κλίμακες πιο κάτω στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Είναι ομάδα όμως που έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και πάει με μεγάλες φιλοδοξίες απόψε στο ματς, την ώρα που η Τσέστερ έχει κάμποσα σκαμπανεβάσματα και έχει δεχτεί γκολ και στα επτά ματς πρωταθλήματος φέτος. Πτώση 19% καταγράφει το διπλό, καθώς από το αρχικό 5.13 τούτη την ώρα εντοπίζεται στο 4.14.

(21:45) Όξφορντ - Στιβενέιτζ: Αναμέτρηση για το EFL Trophy Αγγλίας. Διακυμάνσεις παρατηρούνται στην τιμή νίκης της φιλοξενούμενης. Συγκεκριμένα, παραμένει αουτσάιντερ ωστόσο είναι η μεγαλύτερη πτώση σημείου τις τελευταίες 12 ώρες στην αγορά, 27% για την ακρίβεια. Από το αρχικό 7.42 πλέον το διπλό προσφέρεται στο 5.42. Δικαιολογημένη πτώση στο σημείο, καθώς η οικοδέσποινα παρότι φαβορί έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά προβλήματα και κρούσματα κορονοϊού.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ