TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προβάδισμα στο 1.70 στο Λεβάντε - Ατλέτικο, επιστροφή στις νίκες με γκολ για τη Νάπολι

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε ματς της La Liga κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ο Αντουάν Γκριεζμάν σε ματς της La Liga © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και καταλήγει σε δύο επιλογές.

H Λεβάντε δεν έχει καταφέρει να δει πρόοδο ούτε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Μετά την απομάκρυνση του Πάκο Λόπεθ, με τον Χάβι Περέιρα στον πάγκο η Λεβάντε έμεινε στο 0-0 με μία μόλις ευκαιρία στο εντός έδρας παιχνίδι με την επίσης προβληματική φέτος Χετάφε και την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με 5-3 στο Σάντσες Πιθχουάν έχοντας μία άμυνα για τα πανηγύρια.

Ανεβαίνουν οι Γκριεζμάν - Σουάρες

Ο Σιμεόνε διαθέτει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και αποτελεί τεράστιο κέρδος η αγωνιστική άνοδος του Γκριεζμάν. Μιλάμε για ένα σπάνιο επιθετικό εργαλείο, που η άρρωστη Μπαρτσελόνα πήγε να τον βγάλει προβληματικό. Στα πρώτα του παιχνίδια στην Ατλέτικο φάνηκε σκουριασμένος, όμως έχει αρχίσει και παίρνει μπροστά. Σκόραρε στο διπλό με τη Μίλαν πέτυχε και τα δύο τέρματα στην ήττα με 2-3 από τη Λίβερπουλ. Η Ατλέτικο είχε καλή αντίδραση από το 0-2 στο συγκεκριμένο παιχνίδι λύγισε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Την περασμένη Κυριακή έμεινε ξανά πίσω στο σκορ με 0-2 στο παιχνίδι με την φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, όμως με δύο τέρματα του Σουάρες πήρε τον βαθμό.

Τα χθεσινά αποτελέσματα ευνόησαν την Ατλέτικο και αν περάσει από την Λεβάντε θα φτάσει στους 21 βαθμούς Ρεάλ και Σεβίλλη. 21 έχει και η Μπέτις με ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ σήμερα θα έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη η Σοσιεδάδ που έχει ήδη 21 βαθμούς, αλλά θα έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η Λεβάντε προσφέρεται για να περάσει με διπλό η Ατλέτικο (22:30 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) και σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει.

Είναι φρέσκοι τραυματίες ο βασικός χαφ Μελέρο και ο βασικός στόπερ Μουστάφι . Παραμένουν εκτός ο βασικός στόπερ Ποστίγκο, ο ηγετικός μέσος Καμπάνια και ο βασικός στράικερ Ρουτζέ. Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Κλερκ. Καταλαβαίνετε πως η Λεβάντε θα παίξει με μισή ομάδα. Το διπλό της Ατλέτικο ανάμεσα στο 1.61 και στο 1.70.

Σπουδαία νέα έφερε η Σασουόλο

Η Νάπολι είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο Ολίμπικο με τη Ρόμα σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάει παντού και η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Για τη Νάπολι όπως και για όλες τις ομάδες που κυνηγάνε το πρωτάθλημα ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα η ήττα της Γιουβέντους με τη Σασουόλο. Μπορεί η ομάδα του Αλέγκρι να έχει μείνει πίσω, όμως όλοι αυτήν φοβούνται. Με τη Γιουβέντους εκτός κάδρου οι πιθανότητες για την υπέρβαση μεγαλώνουν. Στη Νάπολι ξέρουν πως έχουν τώρα την μεγάλη τους ευκαιρία (21:45 COSMOTE SPORT 1, LVE από το SPORT24).

Με απουσίες και παράδοση

Η Μπολόνια παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει αρκετά προβλήματα. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος βασικός χαφ Σοριάνο και ο στόπερ Σουμαόρο. Ξανά εκτός ο βασικός στόπερ Μπονιφάτσι και ο χαφ Κίνγκσλεϊ (2/0). Έχει ενοχλήσεις ο Αρναούτοβιτς και λογικά δεν προλαβαίνει. Ο άσος είναι πολύ χαμηλός, όμως η νοοτροπία των δύο ομάδων αλλά και η ακραία παράδοση δημιουργεί συνθήκες για να τον πληρωθούμε με over 2,5 που προσφέρεται από το 1.70 -1.75. Σημείο που το ενισχύει και η παράδοση. Άσος με over 2,5 έχουν έρθει τα 6/7 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ένα σερί που μετρά 8/8 over 2,5 και 10/11 τελευταία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Μπολόνια: 1 & over 25 (απόδοση 1.70 - 1.75) 21:45
  • Λεβάντε - Ατλέτικο: 2 ( απόδοση 1.61 - 1.70) 22:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ