TIPS ΜΑΡΚΟ

Πρωτοπόρος, αλλά αουτσάιντερ του 3.13, με το κίνητρο για το 1.82

Οι παίκτες του Λος Άντζελες πανηγυρίζουν γκολ στο MLS
Οι παίκτες του Λος Άντζελες πανηγυρίζουν © 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Δυνατά σταυρώματα περιλαμβάνει το βραδινό πρόγραμμα σε Βραζιλία και MLS. Αξίζει το ρίσκο στο 3.13, ποντάρισμα κινήτρου στις ΗΠΑ.

Στο Μακέιο η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας δίνει μάχη για να διατηρηθεί στο κόλπο της ανόδου και απέχει δύο βαθμούς την τετράδα που οδηγεί στη Serie A Βραζιλίας της επόμενης σεζόν. Το ματς όμως κόντρα στην Κοριτίμπα είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικό και ύπουλο, καθώς η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην πρώτο θέση του βαθμολογικού πίνακα και με μια νίκη απόψε μπορεί να αποκτήσει ικανοποιητική διαφορά, καθώς οι διώκτες της έχουν δύσκολες δοκιμασίες.

Καθόλου πειστική εικόνα κόντρα στη Βίλα Νόβα που βρίσκεται στη δέκατη θέση. Το 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Θα μπορούσε να πάρει μεγάλες εκτάσεις το σκορ, απειλήθηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια, πιέστηκε (5 σουτ στον στόχο, 34 στο σύνολο). Βρέθηκε πάντως σε καλή μέρα ο γκολκίπερ της, επιθετικά πάντως ήταν άνοστη η εμφάνισή της (1 σουτ στον στόχο).

Το ματς απέναντι στην Κοριτίμπα είναι άκρως επικίνδυνο, αφού η πρωτοπόρος είναι πιο αποτελεσματική από τη Βίλα Νόβα, θα την πιέσει και είναι σε θέση να δημιουργήσει πληθώρα ευκαιριών. Η Κοριτίμπα ταξιδεύει στο Μακέιο με αυτοπεποίθηση, καθώς επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα μη νικηφόρα ματς (0-2-2) κάνοντας γεμάτη εμφάνιση κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα.

Φιλότιμη ομάδα η CRB, ωστόσο δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της, καθώς δεν είναι συμπαγής ανασταλτικά και δίνει χώρους. Με βάση την εικόνα της Κοριτίμπα κόντρα στην Σαμπάιο το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει. Υψηλό το 3.13.

Ζήτημα κινήτρου για το 1.82 στην Καλιφόρνια

Στην Καλιφόρνια η νίκη για το Λος Άντζελες είναι μονόδρομος απέναντι στο ισχυρό Σιατλ, αφού τα δύο τελευταία ματς είναι με Βανκούβερ με Κολοράντο. Υπό άλλες περιστάσεις οι Σάουντερς θα ήταν αυτοί που θα είχαν το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο τελευταία βγάζουν κόπωση στον αγωνιστικό χώρο.

Στα playoffs θα βρίσκεται το Σιατλ, είναι πρωτοπόρο στη δυτική περιφέρεια και έδειξε να έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα του τις δύο τελευταίες εβδομάδες ότι δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τη regular season με μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από το Νιου Ίνγκλαντ που είναι πρωτοπόρο στην Ανατολή.

Εβδομήντα βαθμούς έχει το Νιου Ίνγκλαντ στην Ανατολή μετά από 32 ματς, 58 στη Δύση το Σιατλ. Το κίνητρο του Λος Άντζελες και η κόπωση του Σιατλ που θέλει να πάει συντηρητικά στα τρία τελευταία ματς πριν τα playoffs οδηγούν στον άσο του 1.82. Αν δεν κερδίσει το Λος Άντζελες απόψε χάνεται εκτός απροόπτου. Αυτή τη στιγμή είναι ένατο με 41 βαθμούς και απέχει από την έβδομη πολύτιμη θέση 3 βαθμούς., εκεί που βρίσκεται το Βανκούβερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλαμπ ντε Ρεγκάτας - Κοριτίμπα: 2 (απόδοση 3.13), 01:00
  • Λος Άντζελες - Σιατλ: 1 (απόδοση 1.82), 05:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ