BIG GAMES BET

Προγνωστικά Wimbledon: Το ματς της ζωής του ο Νόρι κόντρα στον Τζόκοβιτς

Ο Κάμερον Νόρι κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν στα προημιτελικά του Wimbledon
Ο Κάμερον Νόρι © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το κεντρικό court του All England Club θα έχει τελικά μόνο έναν ημιτελικό, ο Κάμερον Νόρι με την εμψύχωση του βρετανικού κοινού καλείται να λάμψει απέναντι στον θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ώρα ημιτελικού στο All England Club στους άνδρες. Μόνο ένα ζευγάρι θα κατέβει στο κεντρικό court σήμερα, καθώς ο Ναδάλ αποσύρθηκε από τη συνέχεια του τουρνουά ελέω θλάσης στους κοιλιακούς. Κάμερον Νόρι και Νόβακ Τζόκοβιτς θα ακονίσουν τα ξίφη τους (μετά τις 16:30 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό, εκεί που περιμένει ήδη ο Νικ Κύργιος.

Οι δυο τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι μόλις μια φορά, πέρσι κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του ATP Finals. Ο Σέρβος πέρασε άνετα εκείνο το βράδυ με 6-2,6-1. Κατά συνέπεια σήμερα πρόκειται να είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι στο γρασίδι.

Ο Τζόκοβιτς έχει μια λαμπρή ευκαιρία πλέον μετά από την απόσυρση του Ναδάλ, καθώς εάν κατακτήσει το βρετανικό Major θα φτάσει τα 21 Grand Slam και θα μειώσει τη διαφορά από τον Ισπανό στο ένα.

Ο Κάμερον Νόρι, Νο12, κάνει το τουρνουά της ζωής του, το βρετανικό κοινό τον στηρίζει και με το παραπάνω, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και επικρατεί αισιοδοξία πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 26χρονος Βρετανός είναι εντυπωσιακός, έχει κάνει πολύ σπουδαίο τουρνουά, είχε ένα αρκετά ύπουλο ταμπλό, ωστόσο το Νο1 του βρετανικού τένις δεν λύγισε ούτε απέναντι στον Γκοφέν και τον κέρδισε 3-2 σετ στον προηγούμενο γύρο.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης είναι μια κλάση ανώτερος από τον Νόρι, έδειξε όμως τρωτά σημεία κόντρα στον Σίνερ στον προημιτελικό. Τα χρειάστηκε για τα καλά, σπατάλησε πολλές δυνάμεις, ο Ιταλός τον έβαλε στα σχοινιά για τα καλά, αφού πήρε τα δύο πρώτα σετ, αλλά μετά από ένα σημείο δεν μπόρεσε να αντέξει το σφυροκόπημα του θρυλικού Σέρβου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Νόρι είναι σε φόρμα, ίσως να είναι και σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον Τζόκοβιτς, έχει τον κόσμο με το μέρος του, παρότι το βρετανικό κοινό συνηθίζει να κρατάει τις ισορροπίες στο κεντρικό court, αυτή τη φορά παίζει ένας δικός τους άνθρωπος. Ο Νόρι μπορεί να αντέξει τα μεγάλα ράλι, πρέπει να κάνει το ματς της ζωής του, έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει τα μεγάλα όπλα και την ποικιλία στην τακτική του Νόλε. Παίζει σταθερά καλά στο βρετανικό Major ο Νόρι, μπορεί να το παλέψει μέχρι ενός σημείου. Στο 1.90 το over 30,5 games μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόβακ Τζόκοβιτς - Κάμερον Νόρι: Over 30,5 games (απόδοση 1.90), μετά τις 16:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ