ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Με τον Μάρεϊ, αλλά στο 2.00

Ο Άντι Μάρεϊ πανηγυρίζει τη νίκη του στον πρώτο γύρο του Wimbledon
Ο Άντι Μάρεϊ πανηγυρίζει τη νίκη του στον πρώτο γύρο του Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Αντι Μάρεϊ με τον Τζον Ισνερ, για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο του Wimbledon είναι αυτό του Άντι Μάρεϊ (Νο. 52) με τον Τζον Ισνερ (Νο. 24). Πρόκειται για μία μονομαχία της λεγόμενης παλιάς φρουράς, αφού ανάμεσα στον 35χρονο Βρετανό και τον 37χρονο Αμερικανό (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24)

Μάρεϊ - Ισνερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Μάρεϊ απέκλεισε στον πρώτο γύρο με 3-1 τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ (Νο. 74), παρότι έχασε το πρώτο σετ. Ακόμη πιο δύσκολη ήταν η πρόκριση του Ισνερ, ο οποίος κέρδισε στα πέντε σετ τον Γάλλο Ενζό Κουακό (Νο. 206), σε μία αναμέτρηση που είχε δύο tiebreaks και διάρκεια 3 ώρες και 19 λεπτά.

Κανείς από τους δύο δεν βρίσκεται πλέον στο πικ της φόρμας και της καριέρας του. Παραδοσιακά βέβαια, ο Μάρεϊ κερδίζει τον Ισνερ. Σε εννιά μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Βρετανός έχει ισάριθμες νίκες με 22 κερδισμένα σετ έναντι μόλις τεσσάρων του Αμερικανού. Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι οι δύο τενίστες συναντήθηκαν τελευταία φορά το 2016.

Το πιο δυνατό στοιχείο στο παιχνίδι του θηριώδους Ισνερ είναι ασφαλώς το σερβίς του, ωστόσο ο Μάρεϊ διαχρονικά είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς παίκτες στο τουρ, με άριστες επιστροφές. Επίσης, όταν παίζει στο Wimbledon αντλεί πάντα έξτρα ενέργεια από το κοινό, επομένως δικαιολογημένα έχει τον πρώτο λόγο στην αποψινή αναμέτρηση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρώην Νο. 1 του κόσμου έχει κερδίσει δύο φορές το Wimbledon στο παρελθόν (2013, 2016), έχει ρεκόρ 59-11 στο συγκεκριμένο Grand Slam και φέτος έχει ρεκόρ 8-2 στο γρασίδι, κερδίζοντας μάλιστα στο ATP 250 της Στουτγάρδης, τόσο τον Στέφανο Τσιτσιπά, όσο και τον φορμαρισμένο Νικ Κύργιο, πριν χάσει στον τελικό από τον Ματέο Μπερετίνι με 2-1 σετ.

Στο 1.50 προσφέρεται η απλή νίκη του Μάρεϊ. Μπορούμε να την ανεβάσουμε σε τιμές διπλασιασμού αν πάρουμε παράλληλα και το Over 33,5 games, στη λογική ότι ο Ισνερ, με το καλό του σερβίς, οδηγεί πάντα κάποιο σετ στο tiebreak. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα τελευταία τέσσερα ματς του Αμερικανού, έχουν παιχθεί συνολικά επτά tiebreaks.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάρεϊ – Ισνερ: Νικητής Μάρεϊ & Over 33,5 games (απόδοση 2.00), μετά τις 19:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ