ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Wimbledon: Επικίνδυνος στο γρασίδι ο Ότε, οδηγεί στο Over

Ο Γερμανός τενίστας, Όσκαρ Ότε
Ο Γερμανός τενίστας, Όσκαρ Ότε © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Οσκαρ Ότε με τον Κάρλος Αλκαράθ για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στον τρίτο γύρο του Wimbledon (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) είναι αυτή του Όσκαρ Οτε (Νο. 36) με τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο. 7).

Οτε - Αλκαράθ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο 19χρονος Ισπανός είδε κι έπαθε για να αποκλείσει τον Στρουφ (Νο. 155) στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, με 3-2 σετ. Στον δεύτερο είχε σαφώς πιο εύκολο έργο κόντρα στον Γκριέκσπουρ, επικρατώντας με 3-0. Απόψε πάντως καλείται να τα βάλει με έναν παίκτη που πραγματοποιεί άριστη σεζόν στο γρασίδι και είναι πολύ επικίνδυνος σε αυτή την επιφάνεια.

Ο Ότε έχει ρεκόρ φέτος στο γρασίδι 7-2. Έφτασε ως τα ημιτελικά στο ATP 250 της Στουτγάρδης και στο ATP 500 του Χάλε. Οι ήττες του ήρθαν κόντρα στον Μπερετίνι και τον Μεντβέντεφ, δηλαδή απέναντι σε δύο εκ των κορυφαίων παικτών παγκοσμίως στο γρασίδι.

Και στις δύο περιπτώσεις έχασε με 2-0 σετ, όμως τα τρία από τα τέσσερα σετ που έδωσε κόντρα σε Μπερετίνι και Μεντβέντεφ κρίθηκαν στο tiebreak, επιβεβαιώνοντας έτσι πόσο ανταγωνιστικός ήταν.

Ο 28χρονος Γερμανός απέκλεισε δια περιπάτου στον πρώτο γύρο του Wimbledon τον συμπατριώτη του Πίτερ Γκογιόφσκι (Νο. 92) με 6-1, 6-2, 6-1 σε μία ώρα και 20 λεπτά. Στον δεύτερο γύρο χρειάστηκε να παίξει μόλις τέσσερα games αφού ο Κρίστιαν Χάρισον εγκατέλειψε.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Οτε θα είναι ολόφρεσκος απόψε κόντρα στον Αλκαράθ και με το εξαιρετικό του σερβίς και τα flat χτυπήματά του αναμένεται να προβληματίσει το νέο παιδί θαύμα του παγκόσμιου τένις.

Ο Αλκαράθ ως παίκτης έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες και σαφώς περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του, όμως η εμπειρία του στο γρασίδι είναι φτωχή και ακόμη δεν έχει αποκρυπτογραφήσει όλα τα μυστικά της συγκεκριμένης επιφάνειας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης, δεν πρέπει να υποτιμούμε ότι ο Ότε έχει καταγράψει τρομερή πρόοδο στο γρασίδι την τελευταία διετία. Πέρυσι, ξεκινώντας από τα προκριματικά, είχε φτάσει ως τον δεύτερο γύρο του Wimbledon, χάνοντας εκεί στα πέντε σετ από τον Αντι Μάρεϊ. Φέτος, ήδη έχει ξεπεράσει τον εαυτό του, αφού θα παίξει για πρώτη φορά στον τρίτο γύρο του συγκεκριμένου Grand Slam.

Οι μπουκ θεωρούν καθαρό φαβορί τον Αλκαράθ στο 1.30, όμως ο Ότε όλα δείχνουν ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του. Το ενδεχόμενο λοιπόν να κερδίσει καθαρά ο Αλκαράθ με 3-0 σετ, δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Λογικά θα πάμε σε τουλάχιστον τέσσερα σετ, άρα στοιχηματικά μπορούμε να ζητήσουμε το Over 40,5 games στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οτε – Αλκαράθ: Over 40,5 games (απόδοση 2.05), 18:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ