TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Μία βάση και δύο διπλές ευκαιρίες

Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα σε αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα © 2022 JON SUPE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει μία δυνατή τριάδα από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Η Λάτσιο δεν εντυπωσιάζει, όμως βρίσκεται σταθερά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και σε ένα πρωτάθλημα πού όλοι κάνουν λάθη, το να κερδίζεις τα εύκολα παιχνίδια είναι σημαντικό.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Μένει στην πρώτη τετράδα

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, σε αυτά τα παιχνίδια δείχνει μία συνέπεια και αυτές οι νίκες την κρατούν κοντά στην κορυφή. Είναι σημαντικό να μείνει στην πρώτη τετράδα, διότι στη συνέχεια το πρόγραμμα δυσκολεύει πολύ. Η Σπέτσια εκτός έδρας έχει παίξει με Ίντερ, Γιουβέντους και Νάπολι. Και στα τρία παιχνίδια έπαιξε συντηρητικά, δεν κατάφερε να σκοράρει και στο τέλος τα έχασε. Ο άσος της Λάτσιο στο 1.45 στο μέσο όρο των εταιριών (13:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ισπανία: Παίζει καλύτερα εκτός έδρας

Η Μπέτις είχε και τύχη στο 4/4 που έχει κάνει εντός έδρας, όμως μακριά από το γήπεδο της παίζει απελευθερωμένα και δημιουργεί πιο εύκολα ευκαιρίες. Διατηρεί καλή παράδοση στο Βίγο με μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια εκεί και συνολικά είναι ανώτερη ομάδα. Μόνο την αδύναμη Κάδιθ έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της η Θέλτα φέτος. Με την Εσπανιόλ ήρθε ισόπαλη, ενώ κόντρα στη Ρεάλ δέχθηκε τέσσερα γκολ. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών (17:15 Novasports HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία: Πιο σκληρή η Βίλα με τον Τζέραρντ

Έχει υλικό ο Στίβεν Τζέραρντ και έζησε την αμφισβήτηση. Όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια η Βίλα αντέδρασε. Πήρε βαθμό με το 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, κέρδισε με 1-0 τη Σαουθάμπτον και αυτοί οι τέσσερις σημαντικοί πόντοι, επέτρεψαν στη Βίλα να πάει πιο ήρεμα στις διακοπές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σαν ομάδα πάντως αντέδρασε και πέρα από την ποιότητα που υπάρχει μεσοεπιθετικά, έδειξε πως μπορεί να παίξει άμυνα και να πάρει αποτελέσματα. Η Λιντς είναι αλέγρα ομάδα και αφήνει πίσω χώρους, γεγονός που το έχει αξιοποιήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια η Βίλα και έχει φύγει με το διπλό από το Έλαντ Ρόουντ. Το Χ2Δ στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο - Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.40-1.45), 13:30
  • Θέλτα - Μπέτις: Χ2Δ (απόδοση 1.65), 17:15
  • Λιντς - Άστον Βίλα: Χ2Δ (απόδοση 1.60), 18:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ