TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Κερδίζουν και λύνουν τις διαφορές τους στην Μπράγκα

Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ του Αλβαρο Μοράτα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Nations League 2022/23 στη Σεβίλλη
Οι παίκτες της Ισπανίας πανηγυρίζουν το γκολ του Αλβαρο Μοράτα στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Πορτογαλία για το Nations League 2022/23 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε δύο δυνατές επιλογές από το Nations League.

Στο δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας της Nations League, Ισπανία και Πορτογαλία δίνουν μάχη για την πρώτη θέση. Οι Πορτογάλοι πήραν ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική σαν φιλοξενούμενοι από την Ισπανία, όμως έκαναν σοβαρό ροτέισον στο τελευταίο παιχνίδι του Ιουνίου με τους Ελβετούς, ηττήθηκαν και βρίσκονται έναν βαθμό πίσω.

Διατηρούν όμως ακόμη την τύχη στα χέρια τους, καθώς τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τους Ισπανούς. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Οι Πορτογάλοι πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας τους Τσέχους, οι Ισπανοί εντός έδρας τους Ελβετούς, για να κριθεί η πρόκριση το βράδυ της Τρίτης στην Μπράγκα.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Το πραγματικό κίνητρο

Η αλήθεια είναι πως περισσότερο από το βαθμολογικό κίνητρο, μετράει η δίψα που έχουν οι ποδοσφαιριστές να αποδείξουν, πως αξίζει να έχουν μία θέση στα τελικά του Μουντιάλ. Είναι έτσι οι συνθήκες, τόσο στην αποστολή της Ισπανίας, όσο και της Πορτογαλίας, δεν υπάρχουν σίγουρες θέσεις, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Ενρίκε και Σάντος έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς ισάξιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ειδικά ο Ισπανός ομοσπονδιακός συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις. Στο Ευρωπαϊκό το καλοκαίρι του 2021 δεν κάλεσε ποδοσφαιριστή της Ρεάλ. Αυτή την εποχή, θόρυβο δημιούργησε η μη κλήση του Φάτι και του Ράμος αλλά και η επιστροφή του Ασένσιο.

Περιμένω να κερδίσουν τα δύο βαριά χαρτιά και να λύσουν στον τελικό της Τρίτης της διαφορές τους, όσο αφορά στην πρόκριση στο Final-4. Το διπλό των Πορτογάλων στην Πράγα δίνεται στο 1.80 (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος των Ισπανών επί των Ελβετών στο 1.50 (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Ελβετία: 1 (απόδοση 1.50), 21:45
  • Τσεχία - Πορτογαλία: 2 (απόδοση 1.80), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ