ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Τουρκία: Το σερί της Αντάλια και η... μαρτυρική σεζόν της Γαλατά

Ο Χουσάμ Γκαχά της Αντάλιασπορ κόντρα στον Βαλεντίν Ροσιέρ της Μπεσίκτας στο Σούπερ Καπ Τουρκίας
Ο Χουσάμ Γκαχά της Αντάλιασπορ κόντρα στον Βαλεντίν Ροσιέρ της Μπεσίκτας © 2022 HUSSEIN SAYED/ASSOCIATED PRESS

Το καταπληκτικό σερί της Αντάλιασπορ και η απογοητευτική Γαλατασαράι που βλέπει επιτέλους να τελειώνει η φετινή μαρτυρική σεζόν.

Τελευταία αγωνιστική στο τουρκικό πρωτάθλημα και η Γαλατασαράι αγωνίζεται απόψε στην Αττάλεια με την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή της χώρας, την Αντάλιασπορ (20:00 Live από το SPORT24).

Η χρονιά της Γαλατά ήταν φέτος καταστροφική. Η ομάδα έμεινε εξ αρχής μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις στο πρωτάθλημα, αποκλείστηκε πρόωρα στο κύπελλο και το μόνο που έχει να θυμάται είναι η πρωτιά στον όμιλο του Europa League και ότι "έπεσε" με αξιοπρέπεια στους "16" κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Φατίχ Τερίμ αντικαταστάθηκε από τον Ισπανό Ντομενέκ Τορέντ, ωστόσο η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Η Γαλατά παρέμεινε πολύ μακριά από τα γνωστά της στάνταρ, προκαλώντας την οργή των οπαδών της, οι οποίοι σε ουκ ολίγα ματς αποδοκίμασαν, όπως και στο τελευταίο εντός έδρας με την Ντεμίρσπορ.

Εκ των πραγμάτων, το καλοκαίρι αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Επίσης είναι ειλημμένη η απόφαση για την αντικατάσταση του Τορέντ, ο οποίος θα κάτσει απόψε στον πάγκο της Τσιμ Μπομ για τελευταία φορά.

Στον αντίποδα, η Αντάλια είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του δευτέρου γύρου. Ο Νούρι Σαχίν, στον πρώτο προπονητικό σταθμό της καριέρας του, έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν τεχνικό πρώτης γραμμής. Ο άλλοτε άσος της Ντόρτμουντ, της Ρεάλ, της Λίβερπουλ και της Βέρντερ κατέθεσε μία ελκυστική ποδοσφαιρική πρόταση.

Η Αντάλια έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια της ήταν από τα πιο θεαματικά στην κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό πως μετράει οκτώ σερί Goal/Goal, εκ των οποίων τα επτά πήγαν και στο Over 2,5.

Ο Σαχίν ξεκίνησε τη σεζόν ως ποδοσφαιριστής της Αντάλια, όμως τον Οκτώβριο, έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, κρέμασε τα παπούτσια του και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, διαδεχόμενος τον Ερσούν Γιανάλ. Με τον Σαχίν στον πάγκο, η Αντάλια τρέχει τώρα ένα αήττητο σερί 15 αγωνιστικών, που είναι το μεγαλύτερο της ιστορίας της στην κορυφαία κατηγορία της Τουρκίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το σύνολο του 33χρονου Σαχίν, πέρασε με το εντυπωσιακό 4-2 από την έδρα της Κασίμπασα. Αυτή ήταν η όγδοη νίκη της Αντάλια στα τελευταία δέκα ματς στην τουρκική Σούπερ Λιγκ (8-2-0). Από τον Μάρτιο και μετά δηλαδή, η Αντάλια έχει μόλις δύο βαθμολογικές απώλειες: Τις ισοπαλίες με την Καϊσέρισπορ και την πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ.

Η Γαλατά δυσκολεύεται χαρακτηριστικά φέτος μακριά από το γήπεδό της (4-6-8). Στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια της, γνώρισε έξι ήττες και έμεινε άσφαιρη πέντε φορές. Είναι ενδεικτικό, ότι τα τρία από τα τέσσερα διπλά της, έχουν έρθει κόντρα σε ομάδες που υποβιβάστηκαν (Ρίζεσπορ, Αλτάϊ, Γκεζτέπε).

Παρότι λοιπόν το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά, η φόρμα της Αντάλιασπορ βγάζει μάτια και δικαίως ο άσος είναι φαβορί στο 2.25+, έχοντας βέβαια δεχθεί ένα σχετικό μάζεμα από τα αρχικά 2.35-2.40. Παίζεται ο άσος και σε combo με το Over 2,5 σε τιμές άνω του 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αντάλιασπορ - Γαλατασαράι: 1 (απόδοση 2.27), 20:00
  • Αντάλιασπορ - Γαλατασαράι: 1 & Over 2,5 (απόδοση 3.05), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ