ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Στο χέρι του Τσιτσιπά το 1.70

Προγνωστικά Τένις: Στο χέρι του Τσιτσιπά το 1.70
@2023 NG HAN GUAN/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κρίστιαν Γκάριν για το Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε τον Κρίστιαν Γκάριν για τον τρίτο γύρο του Miami Open (19:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε bye από τον πρώτο γύρο και στον δεύτερο δεν χρειάστηκε τελικά να πατήσει το κορτ, καθώς ο Ρισάρ Γκασκέ αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Στέφανος έχει να δώσει επίσημο ματς 17 ημέρες, άρα πήρε πολύτιμες ανάσες και βρήκε το χρόνο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον ώμο, με συνέπεια να γνωρίσει τον πρόωρο αποκλεισμό στο Indian Wells από τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Πριν το Masters του Indian Wells και τον αποκλεισμό στους "16" του ATP 500 στο Ρότερνταμ, από τον Γιανίκ Σίνερ, το Νο. 3 του κόσμου ξεκίνησε το 2023 με ρεκόρ 12-1 (!), χάνοντας μόνο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον τελικό του Australian Open.

Στον αντίποδα, ο Γκάριν (Νο. 82) αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο. Ακολούθησαν οι αποκλεισμοί στους "16" στο ATP 250 της Κόρδοβα (Αργεντινή) από τον Ζοάο Σοόυζα (Νο. 162), στους "32" του ATP 500 του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον Πέδρο Μαρτίνεθ (Νο. 76) και στους "16" στο ATP 250 του Σαντιάγο από τον Σεμπάστιαν Μπάεθ (Νο. 35).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα τελευταία δύο Masters ωστόσο, ο 26χρονος Χιλιανός τενίστας τα έχει πάρει περίφημα. Στο Indian Wells πέρασε δύο προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό και απέκλεισε διαδοχικά τους Γκαλάν (Νο. 89), Νισιόκα (No. 34) και Ρουντ (Νο. 4), πριν χάσει στους "16" από τον Φοκίνα (Νο. 28).

Ο Γκάριν πέρασε δύο προκριματικούς και στο Μαϊάμι (Ουτσίντα, Ταμπίλο), πριν αποκλείσει τον Γκιρόν (No. 71) και τον Μπάεθ για να βρεθεί στο δρόμο του Τσιτσιπά. Κόντρα στον Αργεντινό επικράτησε με 7-6, 6-3, εντούτοις χρειάστηκε πάνω από δύο ώρες για να πάρει την πρόκριση.

Μέσα στο 2023, ο Γκάριν έχει ρεκόρ 8-6 και με τις εμφανίσεις του δείχνει ικανός να πλησιάσει ξανά την πρώτη πενηντάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Στις τελευταίες δύο μονομαχίες του με τον Τσιτσιπά πάντως, είχε χάσει τόσο στο Αμβούργο το 2020, όσο και στο Μόντε Κάρλο το 2021. Και οι δύο ήττες του είχαν έρθει στο χώμα, σε μία επιφάνεια που θεωρητικά βολεύει καλύτερα τον Χιλιανό.

Ο Γκάριν ουσιαστικά ξεπέρασε τον εαυτό του για να φτάσει ως εδώ, δεδομένου ότι οι σκληρές επιφάνειες δεν είναι το φόρτε του. Αντίθετα, ο Τσιτσιπάς είναι ξεκούραστος κι αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του μπορεί να φτάσει σε μία καθαρή νίκη, στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκάριν - Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς με 2-0 (απόδοση 1.70), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ