ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζορίζεται στον δρόμο η Αρχεντίνος Τζούνιορς

Ο Γκάμπριελ Μιλίτο στον πάγκο της Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores
Ο Γκάμπριελ Μιλίτο © 2022 MARCELO ENDELLI/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Σεντράλ Κόρδοβα είναι στο ανέβασμα και δίνει μάχη για τη σωτηρία στην Αργεντινή. Αυτή τη φορά κοντράρεται με την Αρχεντίνος Τζούνιορς του Γκάμπριελ Μιλίτο που δυσκολεύεται εκτός έδρας. Ποντάρισμα στο 1.75.

Η δράση στη Liga Profesional στην Αργεντινή συνεχίζεται με την έκτη αγωνιστική. Είναι νωρίς σαφώς, έχει πολύ δρόμο η διοργάνωση, ωστόσο προκύπτουν ορισμένα συμπεράσματα, ποιες ζορίζονται και ποιες είναι σε λάθος δρόμο. Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με το Σεντράλ Κόρδοβα - Αρχεντίνος Τζούνιορς (01:00 LIVE από το SPORT24 ) , ένα ζευγάρι που παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχει χαμηλό σκορ σε γενικές γραμμές. Τα 3/5 έχουν λήξει ισόπαλα και σε δύο ματς κέρδισε η Αρχεντίνος. Μόλις ένα ματς έληξε over 2,5 (3-1 η Αρχεντίνος τον Σεπτέμβριο του 2019).

Η Σεντράλ Κόρδοβα προέρχεται από τονωτική νίκη στον δρόμο κόντρα στην Ταγέρες του Καϊσίνια με 2-0. Ήταν ματς για γερά νεύρα, ενώ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 42’. Πήρε το τρίποντο χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη από την αντίπαλό της και πήρε σημαντική τόνωση ηθικού για τη δύσκολη συνέχεια. Έχει ανάγκη από βαθμούς, παρότι είναι σχετικά ασφαλής στην ειδική βαθμολογία, είναι λίγο πάνω από την κόκκινη ζώνη.

Φλύαρη εμφανίστηκε η Αρχεντίνος κόντρα στην Άρσεναλ (1-1). Προηγήθηκε στο 3’ μόλις, αλλά από εκεί και πέρα παρά το γεγονός πως είχε τον έλεγχο και την μπάλα στα πόδια της δεν ήταν τόσο επικίνδυνη όσο θα έπρεπε. Το πλήρωσε και ισοφαρίστηκε στο 52’. Στον δρόμο έχει πολλά θέματα, ζορίζεται, κάποια στιγμή θα ρολάρει, αλλά αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, δεν κάνει και εύκολα φάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αρχεντίνος δεν κάνει φάσεις στον δρόμο, ζορίζεται να σκοράρει, ενώ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε κανονική διάρκεια (κέρδισε την Εστουδιάντες στο διάστημα αυτό στα πέναλτι, 1-1 στην κανονική διάρκεια), στην ειδική βαθμολογία βρίσκεται εντός ζώνης Sudamericana. Η Σεντράλ Κόρδοβα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς, έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά έκανε καλύτερη εμφάνιση κόντρα στην Ταγέρες. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ, στο 1.75 το 1Χ & under 3,5, έχει λογική και μπορεί να μπει στο παιχνίδι, καθώς καλύπτει πολλά ενδεχόμενα. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κάποια από τις δύο πλευρές ιδιαίτερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντράλ Κόρδοβα - Αρχεντίνος Τζούνιορς: 1Χ & under 3,5 (απόδοση 1.75), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ