TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζόρικο ματς για την Κρουζέιρο, με combo στο 2.41

Ο Ουρουγουανός τεχνικός Πάουλο Πεζολάνο
Ο Πάουλο Πεζολάνο © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Η Κρουζέιρο συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθειά της προς την άνοδο στο Brasileirao. Αυτή τη φορά έχει ύπουλο ματς στο Πόντα Γκρόσα κόντρα στην Οπεράριο. Ποντάρισμα στο 2.41.

Η Κρουζέιρο είναι από τα πιο βαριά χαρτιά στη Serie B Βραζιλίας, από την άλλη η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου είναι από τις δύσκολες δεδομένα. Συχνά η φανέλα δεν παίζει ρόλο, όσοι πέφτουν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι διαφορετικό σχέση μ’ αυτό της Α’. Η Ζέρο είναι ένα θηρίο που σιγά σιγά ξυπνάει και έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τα δεδομένα της κατηγορίας.

Φέτος είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στο Brasileirao, ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα. Η επένδυση του Ρονάλντο, καθώς και η δουλειά που κάνει για την ώρα ο Πεσολάνο έχουν γεμίσει άπαντες με αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος είναι αισιόδοξος, ενώ για την ώρα η Κρουζέιρο καταφέρνει να παίρνει νίκες ακόμα και σε αναμετρήσεις που δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της. Είναι πρωτοπόρος με 22 βαθμούς μετά από εννιά ματς και στο +4 από τη δεύτερη Σπορτ Ρεσίφε, η οποία έχει ματς παραπάνω. Στη Serie B προβιβάζονται οι 4 πρώτοι.

Μπορεί κάποιες νίκες να τις έχει πάρει με το στανιό, αλλά έχει την κλάση και τα έξι σερί τρίποντα στη Serie B δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Οι γκέλες λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει η κατηγορία θα έρθουν, αλλά δεν φαίνονται για την ώρα στον ορίζοντα. Η Οπεράριο είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, παίζει με τσαγανό, έχει και ορισμένες καλές μονάδες. Προέρχεται από ήττα κόντρα στη Λοντρίνα με 2-1 εκτός έδρας, ενδεχομένως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιη. Υπάρχουν στιγμές αδυναμίας πάντως στο παιχνίδι της, ανασταλτικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρουζέιρο αναμενόμενα πληρώνει κοντά στον διπλασιασμό. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. H Αλεπού όμως έχει φόρα λόγω μομέντουμ και παίζει με αυτοπεποίθηση, μπορεί να τη ζορίσει η Οπεράριο, αλλά η φιλοξενούμενη είναι ένα κλικ καλύτερη. Στο 2.41 το combo 2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οπεράριο - Κρουζέιρο: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.41), 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ