ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ύπουλη έξοδος για τη Σάο Πάουλο

Ο Ροζέριο Σένι ως προπονητής της Φλαμένγκο σε ματς κόντρα στην Ιντερνασιονάλ
Ο Ροζέριο Σένι © 2021 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Η Σάο Πάουλο δοκιμάζεται στη Φλοριανόπολις για να αντιμετωπίσει την Αβαΐ σ’ ένα ματς-παγίδα. Ποντάρισμα στο 1.91.

Στη Φλορανιόπολις δοκιμάζεται αυτή τη φορά η Σάο Πάουλο του Ροζέριο Σένι για το Brasileirao. Η ομάδα έχει έντονο πρόβλημα εκτός έδρας, δεν μπορεί να σταυρώσει αποτέλεσμα και ο Σένι είναι έκδηλα προβληματισμένος. Απόψε κοντράρει με την Αβαΐ (01:00 LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα ματς-παγίδα. Η γηπεδούχος μετράει τρεις σερί ήττες, το πάει στην υπομονή, παίζει προσεκτικά, αλλά της λείπει και η τύχη.

Το τόνισε και ο ίδιος ο Μπαρόκα, δεν λένε όλη την αλήθεια αυτές οι τρεις σερί ήττες. Άξιζε κάτι καλύτερο. Εντός έδρας είναι αξιόλογη η εικόνα της με τρεις νίκες και μια ήττα για το Brasileirao. Δεδομένα θα ψάξει αντίδραση και να αποδείξει ότι μπορεί το κάτι παραπάνω. Θα έχει τέσσερις αλλαγές στο σημερινό αρχικό σχήμα σε σχέση με την ήττα με 2-1 με την Ατλέτικο Μινέιρο κόντρα στην Αβαΐ, είτε λόγω επιστροφών, είτε λόγω τραυματισμών. Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Ντόουγκλας, εκτός και ο μπακ Μπρεσάν.

Η Σάο Πάουλο πάει σ’ ένα ύπουλο ματς να τα δώσει όλα, ο Σένι ήθελε να σπρώξει τους παίκτες του μετά το εντός έδρας 2-2 με τη Σεαρά στο οποίο δεν έπεισε πολύ. Μετράει όμως στον δρόμο 4 ισοπαλίες και μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εκτός ο καλός χαφ Γκόμες και ο πολύτιμος μπακ Ραφίνια. Διεθνής ο αμυντικός Αρμπολέδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αβαΐ δεν είναι τόσο άθλια όσο δείχνει το ρεκόρ της, εντός έδρας είναι αξιόπιστη και θα… σκυλιάσει για την επιστροφή στις νίκες. Το διπλό γυροφέρνει κάτω από τις δύο μονάδες και στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν θέλγει ιδιαίτερα. Η φανέλα δεν παίζει πάντα μπάλα στο Brasileirao στον δρόμο. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Σάο Πάουλο. Μπορεί να σταματήσει οπουδήποτε η μπίλια. Στο 1.91 το Χ στο ημίχρονο, έχει βάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αβαΐ - Σάο Πάουλο: Χ ημίχρονο (απόδοση 1.91), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ