XGOALS BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεκάθαρη υπεροχή της Πατσούκα δείχνουν τα xGoals

Οι οπαδοί της Πατσούκα
Οι οπαδοί της Πατσούκα © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Πατσούκα με τη Ματσατλάν από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για στοιχηματισμό περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα του Μεξικού. Πρόκειται για το παιχνίδι της Πατσούκα με τη Ματσατλάν (19/07, 03:00).

Η Πατσούκα έχει ξεκινήσει ιδανικά το Torneo Apertura, με δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια της. Αρχικά κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Κερετάρο και εν συνεχεία έβγαλε μεγάλο διπλό με 2-1 επί της Κρουζ Αζούλ.

Και στα δύο ματς, η Πατσούκα ήταν καταιγιστική επιθετικά και κέρδισε πανάξια. Ειδικά, με την Κρουζ Αζούλ το σκορ είναι παραπλανητικό αφού προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και η αντίπαλος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με πέναλτι στο 98'.

Η κυριαρχία της Πατσούκα αποτυπώνεται και στους αριθμούς, καθώς οι τελικές ήταν 9-20 και τα xGoals 1.00-2.13. Παρόμοια εικόνα και στην αναμέτρηση με την Κερετάρο, όπου η Πατσούκα έβγαλε 19 τελικές και τα xGoals ήταν 1,87-1,13.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Και ενώ η ομάδα του Γκιγιέρμο Αλμάδα πετάει στο ξεκίνημα της λίγκας, η Ματσατλάν ξεκίνησε με δύο εντός έδρας ήττες. Πρώτα έχασε με 4-2 από την Πουέμπλα και εν συνεχεία με 1-0 από την Τίγκρες. Ειδικά στο ματς με την Τίγκρες φάνηκε πόσο μέτρια ομάδα είναι, αφού τελείωσε το 90λεπτο με μόλις τρεις τελικές και xGoals 0,58-0,94.

Η εικόνα και τα στατιστικά των δύο ομάδων δικαιολογούν απόλυτα τον καθαρό φαβοριτισμό του άσου απόψε, σε τιμές κάτω του 1.50. Αν πάντως η Πατσούκα δημιουργήσει ξανά τόσο ευκαιρίες όπως στα πρώτα δύο παιχνίδια της, δεν αποκλείεται να βγάλει ακόμη και μόνη της το Over 2,5. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over 2,5 προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.40. Σημειώνεται, ότι στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στην έδρα της Πατσούκα, η Ματσατλάν έχασε με 4-3 και 3-1 αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατσούκα – Ματσατλάν: 1 & Οver 2,5 (απόδοση 2.43), 03:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ