TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βρίσκει τα πατήματά του ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κόντρα στον Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς σε αναμέτρηση για την Premier League
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κόντρα στον Ρούμπεν Νέβες © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι σημειώνει τη μια νίκη πίσω από την άλλη και ο δρόμος της για τον τίτλο αυτή τη φορά περνάει από το Σαουθάμπτον. Ποντάρισμα σε επιλογή του 2.25.

Δύσκολο έργο έχει μπροστά της η Σαουθαμπτον απόψε σε μια προσπάθεια που κάνει για να ανέβει και να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από μια καλή περίοδο έπεσε σε STOP και έχασε από τη Γουλβς με 3-1 σε μια αναμέτρηση που δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι της και μοιραία έχασε, αφού δυσκολεύτηκε όχι μόνο στα τελειώματα των φάσεων, αφού είχε θέματα και με τη δημιουργία ευκαιριών. Προβληματισμένος για άλλη μια φορά μέσα στη σεζόν ο Χάζενχουτλ που είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι.

Σήμερα το έργο είναι ακόμα πιο δύσκολο, αφού δεν την παίρνει να ανοιχτεί και να αφήσει μεγάλους χώρους. Η Μάντσεστερ Σίτι (19:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) δεν… δαγκώνει απλώς, μπορεί και να σε κατασπαράξει στο open play. Οι Άγιοι θα παίξουν κυρίως από στημένα, δεν έχουν τα πολεμοφόδια για κάτι διαφορετικό, δεν έχουν όμως επίσης και την ταχύτητα και τη δυναμική για να βάλουν φρένο στη Μάντσεστερ Σίτι. Η άμυνα της Σαουθάμπτον είναι αρκετά ευάλωτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αστειεύεται, κάνει άψογη διαχείριση δυνάμεων δεδομένων των συνθηκών, μετράει οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 12 διαδοχικές στην Premier League. To 1.25 του διπλού δεν λέει κάτι, το σερί επίσης η ποδοσφαιρική λογική επιτάσσει πως κάποια στιγμή θα σπάσει. Αυτό δεν φαίνεται πάντως να γίνεται στο Σεντ Μέρις, ειδικά από τη στιγμή που το ματς στο Ετιχαντ έληξε 0-0 και ο Γκουαρδιόλα τέτοια γεγονότα δεν τα ξεχνάει.

Κάποιος που μπορούμε να ποντάρουμε πάνω του είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ταχύτατος, κουβαλάει την μπάλα, παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και δείχνει σε καλή κατάσταση μετά από καιρό, στα πάνω του. Ξεκίνησε νωθρά τη σεζόν, ωστόσο οφείλεται και στο γεγονός πως γύρισε σκασμένος από το Euro. Στο 2.25 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Στέρλινγκ στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: Να σκοράρει ο Στέρλινγκ (απόδοση 2.25), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ