BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινό στοίχημα από το Μεξικό στο 1.87

Ο Νικολάς Λαρκαμόν στον πάγκο της Πουέμπλα
Ο Νικολάς Λαρκαμόν © 2023 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό η Μασατλάν φιλοξενεί τη Λεόν. Παιχνίδι σε απόδοση 1.87.

Μπορεί να δεσπόζει η δράση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024, ωστόσο στο πρόγραμμα της Παρασκευής υπάρχουν και αναμετρήσεις που μπορούν να κάνουν τη… διαφορά. Τα ξημερώματα, στις 05:05, η Μασατλάν φιλοξενεί τη Λεόν στο Μεξικό.

Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του Κλαουσούρα. Το παιχνίδι τότε δεν είχε διεξαχθεί λόγω έξαρσης βίαιων επεισοδίων στη Σιναλόα. Η Λεόν δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην πόλη του Κουλιακάν που είχε παραλύσει την περιοχή και οδήγησε στη σύλληψη του αρχηγού του καρτέλ, Οβίντιο Γκουζμάν, γιό του φυλακισμένου Χοακίν "Ελ Τσάπο" Γκουζμάν.

Η Μασατλάν είναι μια φιλότιμη και σκληρή ομάδα, ωστόσο έχει περιορισμένες δυνατότητες. Το τάιμινγκ δεν είναι υπέρ της για αυτό το ματς, αφού η Λεόν έχει ανέβει αυτή την περίοδο. Πετούν οι Λέοντες και έχουν ανεβάσει τις στροφές καταγράφοντας τη μια νίκη πίσω από την άλλη. Μετά από 11 ματς η Μασατλάν έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς βρίσκεται στον πάτο του Κλαουσούρα, ενώ έχει και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Λεόν έχει μια καλή ευκαιρία απόψε. Εφόσον κερδίσει θα φύγει από τις θέσεις του ρεπεσάζ και θα ανέβει στη δεύτερη θέση, αφήνοντας από κάτω Κλαμπ Αμέρικα, Τολούκα και Πατσούκα. Πρωτοπόρος είναι η Μοντερέι, που βρίσκεται στους 31 βαθμούς (21 έχει η Λεόν, με ένα ματς λιγότερο).

Η Λεόν τα καθαρίζει τέτοιου τύπου αγώνες, θα το πάει όμως πιο προσεκτικά απόψε, αφού έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Η Μασατλάν όμως δεν έχει τα… όπλα για να κλέψει ένα τέτοιο ματς. Αήττητη εδώ και εννιά ματς η Λεόν με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πέντε νίκες στη σειρά για την ομάδα του Λαρκαμόν, με μόλις ένα γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό, στο τελευταίο χρονικά ματς, στο 4-1 κόντρα στη Σάντος Λαγκούνα. Εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει το ματς η Λεόν. Στο 1.87 το διπλό στη Stoiximan.

Τελείως διαφορετικό το κλίμα με τον Λαρκαμόν στον πάγκο, άλλος χαρακτήρας από τους Λέοντες σε σχέση με αυτά που έχουμε δει τα προηγούμενα έτη. Ο Αργεντινός είναι ένας φιλόδοξος κόουτς που φτιάχνει ομάδες με χαρακτήρα και κυνισμό.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ