BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Βραδινή τριάδα του 8.18 από Αργεντινή και MLS

Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο
Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Ψάχνει ξέσπασμα η Ράσινγκ που αντιμετωπίζει στην Αβεγιανέδα τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Δύσκολη δοκιμασία για την πρωταθλήτρια Νιου Γιορκ Σίτι στη Φιλαντέλφια, ματς για γκολ στο Μόντρεαλ. Τρεις βραδινές επιλογές από το 1.91 έως το 2.07.

(00:00) Ράσινγκ - Αλντοσίβι: Αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική στη Liga Profesional της Αργεντινής. Στη 15η θέση η Ράσινγκ με 6 βαθμούς μετά από τέσσερα ματς, ουραγός η Αλντοσίβι με έναν βαθμό στο διάστημα αυτό. Στην ειδική βαθμολογία η Ράσινγκ είναι δεύτερη για την ώρα και έτσι όπως κυλάνε τα πράγματα δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για το Copa Libertadores της επόμενης σεζόν. Η Αλντοσίβι από την άλλη είναι στην 21η θέση της ειδικής βαθμολογίας και μπορεί να νιώθει ελαφρώς ασφαλής σχετικά με την απόστασή της από την κόκκινη ζώνη.

Η Ράσινγκ κινείται σε ρηχά νερά πρόσφατα, ωστόσο τα ματς που δίνει στην Αβεγιανέδα σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι μια διαφορετική ιστορία, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων με τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Δεν μπόρεσε την προηγούμενη αγωνιστική να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη επί της Βελές και έχασε στη Λα Πλάτα από τη Χιμνάσια των απουσιών και υποτάχθηκε 3-1 κάνοντας μια αρκετά προβληματική εμφάνιση. Τα συνεχόμενα ups and downs έχουν βάλει στον πάγο την ανανέωση του Γκάγκο. Δεν είναι το θέμα πως παίζει άθλια, αλλά τη μια αγωνιστική μπορεί να κάνει μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Ρίβερ στο Μονουμεντάλ και την επόμενη να κερδίσει με τα χίλια ζόρια την Ταγέρες.

Σήμερα πάντως έχει μια καλή ευκαιρία να ξεσπάσει και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Το ματς είναι στα μέτρα της. Η Αλντοσίβι, όχι μόνο δεν τρομάζει, αλλά είναι και η χειρότερη ομάδα στη λίγκα αυτή τη στιγμή. Στο 2.07 το 1 & Over 2,5 στη Stoiximan.

(01:00) Φιλαντέλφια - Νιου Γιορκ Σίτι: Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της ημέρας. Αποτυπώνεται και στο γεγονός πως είναι κάτι παραπάνω από ισορροπημένο το σετ τιμών και δεν προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Νέας Υόρκης έχασε 2-0 εντός έδρας. Από την άλλη η Γιούνιον δεν έχει κερδίσει ποτέ διαδοχικές φορές τη Σίτι. Δείχνει μια τάση προς την ισοπαλία η Φιλαντέλφια εδώ και αρκετό καιρό, πάει να σπάσει ρεκόρ ισοπαλιών. Είναι τέτοια η φιλοσοφία της που δεν μπορεί αλλιώς. Πάει τα ματς στην υπομονή και εάν βλέπει πως δεν μπορεί να τα κερδίσει παγώνει το τέμπο για να πάρει το Χ. Ομοίως έπραξε και κόντρα στο Σινσινάτι εντός έδρας (1-1) την προηγούμενη εβδομάδα. Μετράει επτά ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία ματς , μόνο οι Γκάλαξι το 2009 είχαν αντίστοιχη επίδοση με 8 ισοπαλίες σε 9 ματς.

Η Νιου Γιορκ Σίτι προσπαθεί να μάθει να πορεύεται χωρίς τον Ρόνι Ντάιλα, ο οποίος άφησε την ομάδα για να πάει στο Βέλγιο και να αναλάβει τη Σταντάρ Λιέγης. Συνεχίζει με υπηρεσιακό τον βοηθό του ο οποίος δεν αλλάζει πρόσωπα και σχήματα και καλείται απόψε να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς μεσοβδόμαδα με 3-0 για τα προημιτελικά. Από τη μια η Νιου Γιορκ Σίτι παίζει επιθετικά, αλλά δεν ξεφεύγει το σκορ εδώ και καιρό και από την άλλη η συντηρητική Φιλαντέλφια. Κοντράρονται δυο ομάδες του Under και δύσκολα να ξεφύγει το σκορ. Με βάση τα όσα έχουν δείξει οι δυο τους το τελευταίο διάστημα και η Φιλαντέλφια είναι ύπουλη ομάδα και θα περιμένει, το Χ ημίχρονο στο 2.07 στη Stoiximan έχει λογική και μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.

(03:00) Βανκούβερ - Νιου Ίνγκλαντ: Άλλο ένα δυνατό ματς της βραδιάς. Το Βανκούβερ χτύπησε ηθικό και αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο μετά από την τεσσάρα που δέχτηκε κόντρα στο Σιατλ στον δρόμο. Πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Τέξας κόντρα στο Ντάλας με 2-0 και έξυπνη εμφάνιση κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής. Άντεξε στην πίεση, αλλά τα κατάφερε και γέμισε αυτοπεποίθηση σε μια περίοδο που ψάχνει νίκες για να μπει δυνατά στο κόλπο των playoffs. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Γιορκ Γιουνάιτεντ 2-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Canadian Championship, εκεί που θα αντιμετωπίσει το Τορόντο.

Πολύ δύσκολο πέρασμα λοιπόν για το Νιου Ινγκλαντ, αφού ως γηπεδούχος το Μόντρεαλ στην τελευταία εξάδα αγώνων τρέχει 5-1-0. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται οριακά στη ζώνη των playoffs, αλλά δείχνουν στο ανέβασμα αγωνιστικά, ενώ πήραν μια ψυχωμένη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Μινεσότα με 2-1. Η παράδοση είναι με το μέρος των Ρεβολούσιον που μετρούν 3-1-0 ρεκόρ στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους επίσημα. Αναμένεται ένα δυνατό ματς με φάσεις και γκολ, αμφότερες βρίσκονται ευνοϊκό μομέντουμ. Το Βανκούβερ μετράει τέσσερα σερί Goal/Goal & Over 2,5 στο BC Place, ενώ το Νιου Ινγκλαντ μαζί με την περσινή σεζόν 11 Goal/Goal & Over 2,5 στη σειρά στον δρόμο. Στο 1.91 να επιβεβαιωθεί στη Stoiximan το Goal/Goal & Over 2,5 και απόψε.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ