ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βάζει φρένο στην κατρακύλα με το 2.90 η Αλντοσίβι

Η σημαία της Αργεντινής με έκλειψη στο Μπουένος Άιρες
Η σημαία της Αργεντινής © 2022 RODRIGO ABD/ASSOCIATED PRESS

Η τέταρτη αγωνιστική συνεχίζεται στη Liga Profesional στην Αργεντινή, με την Αλντοσίβι να φιλοξενεί στη Λα Πλάτα την Πλατένσε και ενώ προέρχεται από σερί ηττών. Ποντάρισμα στο 2.90.

Η Αλντοσίβι πήγε να πετύχει φοβερά πράγματα στο Copa de la Liga, έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, έκανε καλό σερί, αλλά δεν άντεξε προς το τέλος. Με τούτα και με εκείνα μετράει 5 σερί ήττες και απόψε κοντράρεται με την Πλατένσε (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Είναι πλέον ζήτημα ψυχολογίας για την ομάδα το γεγονός πως δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι καλή και φιλότιμη ομάδα και κάποια στιγμή μπορεί να μπει φρένο.

Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε εκτός έδρας από την Πατρονάτο 1-0, που δέχτηκε μεγάλη πίεση και η Πατρονάτο είχε μεγαλύτερη ανάγκη βαθμούς για την ειδική βαθμολογία. Η Πλατένσε κόντρα στα προγνωστικά ως τώρα έχει χτίσει ένα καλό μομέντουμ, μετά από τις δύο σερί νίκες κόντρα στη Γοδόι και Βελέζ με 2-1 και 1-0 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, ακολούθησε η ισοπαλία εντός έδρας με τη Χιμνάσια (1-1) σ’ ένα ματς ροντέο που όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Είναι σε καλή μοίρα σχετικά με την ειδική βαθμολογία και είναι εκτός κόκκινης ζώνης. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά μπορεί να νιώθει για την ώρα πιο ασφαλής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το σερί των πέντε ηττών της Αλντοσίβι είναι υπερβολικό, δεν είναι τόσο κακή ομάδα, έχει ανάγκη να ανατρέψει την κατάσταση ώστε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία. Η Πλατένσε έχει κάνει ήδη το κομμάτι της, είναι πιο ασφαλής και δεν τρομάζει ως μέγεθος. Έχει μια καλή ευκαιρία η γηπεδούχος απόψε ώστε να ανακάμψει. Είναι ψυχολογικό πιο πολύ το ζήτημα. Δύο σερί νίκες μετράει κόντρα στην Πλατένσε, αμφότερες ήταν μάλιστα εκτός έδρας. Στο 2.90 ο άσος, κρίνεται τσιμπημένος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλντοσίβι - Πλατένσε: 1 (απόδοση 2.90), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ